2018-05-12
23:49:46

Kosläpp 2018

Igår kom Jessica på besök så vi tog en taxi upp till stan och åt ute på pinchos och med några drinkar, bara hon och jag. Sen tog vi en promenad i regnet för att avsluta kvällen med ett glas dessertvin och ett glas champagne för min del och prosecco för Jessicas del. Sen blev det taxi hem.

Sen sov hon kvar och på morgonen ringde alarmet för att bege sig vidare till Askersund för att se kosläpp för första gången. Det var ett riktigt glädjepiller kan jag meddela. Var så kul och se lyckan i kossorna när dom sprang ut och hoppade runt. Dessutom bjöds det på arlas mjölk och en kanelbulle till fika.


Ikväll jobbar Johan så jag har haft egentid och bara myst ner mig i soffan till eurovison. Samt pratat semeaterplaner med mamma och även rensat telefonen på bilder och betalat lite räkningar då jag klickat hem lite kläder osv. 

En lugn kväll med andra ord. Hoppas ni har haft en fin dag och en fin vecka. 
Ni får ganska sällan uppdateringar nu för tiden men de händer inte så mycket i livet varje dag. De rullar på med jobb och träning. Jag jobbade iofs min första natt i Arboga i onsdags. De var fart den natten kan jag säga. Lärorikt och kul. Älskar nätter, även om allt hände denna natt verkligen. Från smått till stort. 

Imorgon väntas kalas för johans systerson Jacob. Så vi har en present kvar att inhandla innan vi kan bege oss till kalaset. Sen får vi se hur vi ska spendera vår lediga dag tillsammans. Kanske en fika uppe på svampen eller något sånt avkopplande bara.får se vad Örebro bjuder på för väder. När jag och Jessica åt på pinchos fick alla gäster som satt ute (inkl oss haha) springa in då himlen bara öppnade upp sig och på 2 minuter vräkte det ner mängder med vatten, blixten slog ner gånger flera och åskan dundrade i tackt med blixten.det hela slutade med att taket ute rasade in (ställningen orkade inte vikten från allt regn så den vek sig på flera ställen). 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: