2018-05-31
11:18:40

Laddar upp med frukost

Igår var vi i Skövde och tog examen. Vi blev godkända på vårt opponentskap och även på respondentskapet (vårt försvar av arbetet). Nu ska vi bara ändra formalia lite i D-uppsatsen för att få den godkänd sen är vi helt klara.

Sen när jag kom hem så blev jag uppvaktad av Johan med pizza, bakelse och dessa fina presenter (måste träna hårt nästa vecka för att kompensera denna dag haha). 


Så nu sitter jag och anna och kompletterar formalian och nu är det frukost paus. Knäckebröd och en kopp nybryggt kaffe. 
2018-05-30
09:53:28

Examens högtid

Idag tar jag examen. Helt sjukt. Att 5 år redan har gått. 6 år med det oblugatoriska året man behövde jobba för att ens komma in på utbildningen. Men nu sitter jag här. Nervöst och ivrigt och väntar på Anna.För idag är sista dagen jag besöker Skövde i syfte med studier till skolsköterskeutbildningen. 

2018-05-28
06:33:14

Vaknar upp till detta

Så himla omtänksam denna karl är som jag har turen att dela mitt liv med.Idag händer det inte så mycket, eller ja jo, tidsmässigt gör de kanske det men inget speciellt. En vanlig vardag. Jobb väntas mellan 7:30-15 och sen hem för 16:30 är det studier med Anna hela eftermiddagen/kvällen lång. Vi sitter just nu och granskar och förbereder oss inför opponeringen som är på onsdag i Skövde. Sen lär jag bara helt slut när det är klart ikväll så blir det nog en sen middag (om jag inte äter under tiden) och sen dusch och sova som gäller.