2018-05-20
21:36:08

Kalas dagar i streck

Idag var det dags för stod städ av lägenhet (typiskt söndagar) men också för kalas för mig då Johans familj kom. Så idag har vi firat igen, med fika och presenter och underbart sällskap.

Fick allt från örhängen, extra laddare till telefonen, Kameraväska, blommor, lotion, olja för kroppen, parfym och utomhusbelysning till balkongen. 


Nu väntas sängen efter att ha kollat på film med Johan efter allt städ efter kalaset. 
Så mysigt och bara krypa ner i pyjamas och kasta sig i soffan. 


Imorgon väntas ett 10 till 17 pass på jobbet och efter det träning i form av tennis. Hoppas er helg har varit lika underbar som min. 

2018-05-19
23:53:13

Kalas

Idag har vi firat mig, mamma och mormor i förskott.
Och titta vilken fin beige/puder rosa Michael kors väska jag fick av johanSen fick jag pengar av mormor, mamma och Frazze inför Afrika resan. Av morbror och kusiner fick jag blommor och champagne. 

Allt som allt blev jag, mamma och mormor 155 år tillsammans detta år. Och de firades med tårta som jag och Johan beställt. 
Sedan bakade även Johan chokladrurorna, kolakakorna och chokladsnittarna. Innan fikat bjöd mamma och Frazze på grillspett och hemmagjord Potatissallad. Imorgon blir det kalas igen för mig med Johans familj. 
I maj månad är alla helger fullbokade med firande pga födelsedag och examen. 

Föresten, nu är håret klart. Det skiftar i blont, silver och grått. Älskar dom kalla tonerna. Ett litet sidospår så där. 


Dagen har varit fantastisk iallafall och jag är så glad och tacksam över min fina familj och att jag träffat denna älskade karl. Och med det säger jag godnatt och hoppas att ni har haft en minst lika fantastisk dag som jag med sol och härligheter. 


2018-05-12
23:49:46

Kosläpp 2018

Igår kom Jessica på besök så vi tog en taxi upp till stan och åt ute på pinchos och med några drinkar, bara hon och jag. Sen tog vi en promenad i regnet för att avsluta kvällen med ett glas dessertvin och ett glas champagne för min del och prosecco för Jessicas del. Sen blev det taxi hem.

Sen sov hon kvar och på morgonen ringde alarmet för att bege sig vidare till Askersund för att se kosläpp för första gången. Det var ett riktigt glädjepiller kan jag meddela. Var så kul och se lyckan i kossorna när dom sprang ut och hoppade runt. Dessutom bjöds det på arlas mjölk och en kanelbulle till fika.


Ikväll jobbar Johan så jag har haft egentid och bara myst ner mig i soffan till eurovison. Samt pratat semeaterplaner med mamma och även rensat telefonen på bilder och betalat lite räkningar då jag klickat hem lite kläder osv. 

En lugn kväll med andra ord. Hoppas ni har haft en fin dag och en fin vecka. 
Ni får ganska sällan uppdateringar nu för tiden men de händer inte så mycket i livet varje dag. De rullar på med jobb och träning. Jag jobbade iofs min första natt i Arboga i onsdags. De var fart den natten kan jag säga. Lärorikt och kul. Älskar nätter, även om allt hände denna natt verkligen. Från smått till stort. 

Imorgon väntas kalas för johans systerson Jacob. Så vi har en present kvar att inhandla innan vi kan bege oss till kalaset. Sen får vi se hur vi ska spendera vår lediga dag tillsammans. Kanske en fika uppe på svampen eller något sånt avkopplande bara.får se vad Örebro bjuder på för väder. När jag och Jessica åt på pinchos fick alla gäster som satt ute (inkl oss haha) springa in då himlen bara öppnade upp sig och på 2 minuter vräkte det ner mängder med vatten, blixten slog ner gånger flera och åskan dundrade i tackt med blixten.det hela slutade med att taket ute rasade in (ställningen orkade inte vikten från allt regn så den vek sig på flera ställen).