2018-03-10
07:48:30

Underbara London

Igår började vi med att gå runt lite och se lite "måsten". Jag har ju ex alltid velat se en gammal hederlig telefonkiosk. Sagt och gjort. Lika så en brevlåda/Postfack. 
Vi besökte China town och M&M World. Så fantastiska färger osv på allt godis där inne. Det var riktigt häftigt faktiskt. Vi åt lunch på Bella Italia. Jag tog ett vitlöks- och persilja bröd (var inte så hungrig). 
Sen besökte vi Picadilly circus (den kända och omtalade stora reklamskylten och som alltid visas på filmer. Fick dessutom med en hederlig röd sightseeing buss i bilden) sen såg vi även dom kända typiska gångarna ner till tunnelbanan. 

Vi besöket en pub samt en till krog. Vi gick helt enkelt från det ena till det andra och njöt av cider och goda drinkar. Vi gick runt på stan och såg en massa butiker och restauranger. Såg Jamie olivers restaurang. Vill så äta där innan vi lämnar London!Sen besökte vi teatern Prince Edward och såg på den kända musikalen, aladdin. Det var riktigt fint gjort och är något jag kan rekommendera. Tyvärr får inga bilder tas under föreställningen. 
Vi avslutade allt med att äta sen kvällsmat på restaurangen rustiko. Där tog jag en risotto. Allt som allt gick vi 17,500 steg igår så gissa om fötterna är trötta haha.Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: