2018-03-02
22:33:09

Resultatet är klart!

Vet ni vad. Jag slutade 15:00 idag och var hemma till strax innan 16:00 för jag passade på att tanka bilen efter jobbet eftersom jag jobbar kväll på söndag och dag måndag och tanken skulle bara räcka en vända fram och tillbaka från jobbet. Hade ingen vidare lust att spara det momentet till halv elva en söndag kväll när klockan ringer 06 dagen efter. Hur som, så har jag sen från klockan 18 pluggat med Anna tills kl 21. Känns som jag gör från jobb till studier och tvärtom. Längtar tills studierna är klara! Men de är dit jag vill komma... VI BLEV KLARA MED RESULTATET IKVÄLL!!!
HEJA OSS. Nu är det resultstdiskussion och metoddiskussion kvar sen jäklar gott folk. Sen har jag mig en magisterexamen. Master innan 25 år, det kallar jag bra jobbat. 

Men nu väntar sängen för denna trötta filur. Imorgon blir det sovmorgon och en ledig dag. Ska försöka fixa lite här hemma då med flytt kartongerna. Johan jobbar från 07:00-03:00 (där kan vi kalla dubbelpass) och det är något han gör varannan lördag. Man kan säga allt. Om oss, men flitiga jobbmyror är vi alltid som man kan räkna med. Jobbar ofta, mycket och vi ger alltid 110% på jobbet. 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: