2018-03-30
23:41:32

Glad påsk

Ville bara önska alla där ute en glad påsk. Oavsett vem du är, så njut och ha en underbar helg.

Jag själv startade dagen med att upptäcka ett påskägg i min ssk brevlåda på jobbet. Vet dock inte vem det var ifrån, önskar jag visste så jag fick tacka den personen.Sen åkte jag hem vid 15:00 idag och då väntades det lite pussel mys utan elektronik med gubben. Bara slappna av och ro om varandra. Efter att ha babblat med både mamma och mormor i telefonen. 
Sen ringde Anna vid 19:00 och då var det dags för studier. Bara för det är storhelg så betyder det inte att varken jobb eller plugg läggs på is. 

Under tiden åkte Johan och handlade lite så han ordnade smörgåstårta till middag för att fira in påsken tillsammans. Mums! Så blev smörgåstårta framför en film i vardagsrummet. Eftersom köksbordet består av presenter och matsalen är pyssel stuga med pussel. Så då återstod endast vardagsrumsbordet.


Men nu älskade ni. Nu ska jag sussa. 
2018-03-30
06:18:44

Skit bil

De här blir bara värre och värre. Det hjälpte aldrig att åtgärda det första dom gjorde och inte heller det andra. Så bilen kom aldrig hem i onsdag eftermiddag och inte heller igår. Den kommer hem (om allt går som det ska) nästa fredag. Hela bilen har nämligen motorhaveri med ventillsläpp på topplocket (vad tusan det nu innebär, vet var första ordet innebär, så vet inte ens om jag vill veta resten). Kostnaden har nu ökat från 6,300kr till 18,000 och då är vi inte klara heller.