2018-06-30
00:57:46

Överraskning

Idag, efter jobbet, åkte jag och Johan och spontant hälsade på mamma. Väl på plats blev vi bjudna på grillat med Egen odlade grönsaker och kvällen avslutades med ett parti kort.Nu är vi åter hemma igen (01:00) och ska sussa. Ska bli så skönt med en ledig helg, framför allt sovmorgon imorgon. 
2018-06-27
22:46:25

Vinst för Sverige

💙💛💙🇸🇪💙💛💙
Tänk att vi tog hem vinsten mellan Sverige och Mexico. Hela 3-0 dessutom. Så pinsamt att det blev ett självmål för Mexiko men men det gynnar bara oss. 

Nu har jag städat i lägenheten också, lagat mat (fisk, kallsås och potatismos med dill), rensat hela tränings garderoben samt fixat med garderoben i mitt WIR. Så jag har fått mycket gjort idag ändå måste jag säga. 
Så nu är jag bra slut i kroppen. Ska bli så skönt att krypa ner till sängs nu och sova. Ska bli kul att få se all dagpersonal igen på jobbet imorgon. Och tänka sig, två dagar kvar till ledighet. Det enda vi har planerat är på lördag, då kommer Kajsa och Jesper över för tacos middag och en spelkväll. Kvalitetstid på hög nivå med fina vänner. 2018-06-27
16:17:00

Effektivt

Precis som tidigare nätter i veckan så gick jag av mitt pass och åkte direkt till gymmet och rev av dagens träning. I förrgår och igår körde jag 2 km PW på löpband och imorse körde jag 1 mil på cykel. Sen åkte jag hem och körde igång en tvättmaskin direkt så den skulle vara klar när jag sovit klart. In i en dusch och sen lägga sig och sova en stund på 4 timmar eftersom jag ska jobba imorgon igen men då dagpass så nu ska jag ställa om dygnet igen. Två dagpass kvar nu sen äntligen två lediga dagar. Ska bli skönt. Räknar man bort dom tomma luckorna i schemat när jag går av ett nattpass (eftersom de inte är lediga dagar då man jobbat 7 timmar och 15 minuter på det dygnet samt sover när man kommer hem) så är jag ledig 5 dagar på 39 dagar, den ni. Men det gör mig inget, jag är en arbetsmyra och älskar att jobba och älskar mitt jobb. Nu när jag har jobbat nätter också så märker jag hur mycket jag har saknat det. Är en riktig nattuggla haha.

Så nu vaknar jag till i lugn och ro till fotbolls VM och senare under dagen ska jag ta tag i garderoben vi håller på med, så ska jag fylla den med kläder och rensa gamla kläder man inte använder och som bara ligger och skräpar. Så får det bli att skicka till återvinning/skänka.