2018-01-31
20:41:27

Skadad rygg och Kina mat

Idag på jobbet när jag skulle ge injekrion så sträckte jag till ryggen i ett felläge. Så nu haltar denna tant fram för att de gör ont vid belastning på vänster sida/ben i ryggen.
Gör som ondast när jag sitter nu. Så vet inte hur de ska gå inatt att ligga och sova eller imorgon på jobbet när jag ska sitta på ett kontor i 8 timmar. Usch. Har tagit smärtlindring så vi får hålla tummarna att de försvinner snart. Försökt att stretcha lite men gör så förbaskat ont. 

Efter jobbet blev det födelsedags kalas på en Kina restaurang för Johans Mamma som fick massage och floating i present samt blommor. Idag har jag dessutom haft ett långt möte på 1,5 timme med chefen för sjuksköterskor i Arboga kommun. Mer än så säger jag inte för stunden haha. 

Men nu - hem och duscha och se om Johan kan tänka sig ge lite massage. 

2018-01-30
18:08:03

Skjutning

Har varit fullt upp igår. Jobbar ju 26 dagar nu (ledig 3) och igår efter jobbet åkte jag och intervjuade två stycken skolsköterskor inför examensarbetet. Sen på kvällen kom Jonas och Michelle över på middag och vi bokade kryssning med melodifestivalen tema i maj. Så mysigt att ha saker att se fram i mot.

Idag blev det likadant. Jobb och intervju för studien. Och nu står vi på skjutbanan och tränar lite i den friska kylan/luften. 

När vi är klara här ska vi köpa mat och sen ska vi hem. Jag ska transkibera tre intervjuer och göra en opponering på distans. Sen måste jag duscha och sova för sen väntar jobbet imorgon 07:30 dvs klockan ringer 06:00. Imorgon ska jag ha möte med chefen som hyrt in mig ang hur sommaren ska se ut schema mässigt. 


2018-01-28
23:58:36

Är så nöjd

Blivit så himla fint nu med rosa ananaslampa, tavla osv saknar bara spegel, belysning och pall.


Sen har vi fått upp tavlor och ljus idag så nu känns det mer inboat. Första bilden är på vår minnesvägg med bilder från när vi träffades första gången, vart det var, när vi blev tillsammans och vår låt med citat ur refrängen och soundtrack på det citatet. Sen har vi fått upp massor med andra tavlor. 
Dels i matsal, vardagsrum, sovrum osv. 
Nu ska vi ta kväll för nu är klockan 00:00 och jag ska upp 06:15.

Imorgon ska jag dessutom ha två intervjuer med två olika skolsköterskor för att samla information till examensarbetets resultat. 
På tal om det så har jag börjat läsa en bok om kvällarna som en sjuksköterska har skrivit. Den handlar om att hon har frågat runt äldre människor som inte har långt kvar, gällande vad dom ångrat mest att dom inte gjort i livet. Ex utbildat sig till det dom vill, inte spenderat tillräckligt med tid med sina barn, inte rest så mycket och sett nya saker och miljöer. 


Och på tal om studier. Till hösten har jag funderat på om jag ev ska läsa en kurs på 7,5 poäng i Västerås. Den handlar om äldre med psykisk ohälsa samt demens sjukdomar. 
Verkade väldigt spännande. Men vi får se. Kanske blir senare än hösten. Känns som jag pluggat nonstop nu.