2018-04-15
23:05:51

Vilken dag


Vaknade till med hjälp av en celsius. Först blev det kalas vid 11:00 och sen följt av ett besök till mega för att köpa skor.Blev två par björn Borg skor som var ordentligt nedsatta. Det svarta paret skulle kosta 900kr och det vit/blå/rosa skorna 800kr. Men fick dom för 250kr styck. Dvs skor värda 1,700kr blev mina för 500kr. Helt perfekt. 
Efter det åkte vi och bytte däck på bilen så sommardäcken nu är på. Måste dock ringa verkstaden, suck... Bilen låter konstigt nämligen, låter som en del som inte sitter fast, det "klonkar" nämligen när man kör. 

Efter det besökte vi Marieberg och lämnade tillbaka ett Lilly and rose halsband jag fick av Johan i present på vår ett årsdag. När vi öppnade så hade stenen ramlat av. Dvs limmet hade lossnat. Sen var de också en mörkare nyans än de jag hade tittat på, så vi lämnade in det och Johan skulle beställa hem en ny. Så typiskt. Men ack så fint av honom. Sen åkte vi till xxl och köpte på oss lite barer för att ha hemma efter träning eller i väskan till jobbet. 

Vidare in på Öob för att köpa en platta Pepsi max (Johans favorit). 

Efter det åkte vi och handlade på Ica till kvällen (bjöd över Johans Mamma och hennes man Kent på middag som tack för lånet av bilen samt gav två flaskor vin) så kvällens middag blev marinerad fläskfilé, kokt broccoli, klyftpotatis och ugnsrostad vitlökssås. Efterrätten bestod av hasselnötsglass toppade med hela hasselnötter. Sen hade Johan skojat till det. (nu kommer många tycka jag är äcklig). För under kalaset kom det fram att jag och Johanna (Johans syster) älskar barnmat haha. Jag vet, jätte konstigt men mums! Så Johan hade köpt två burkar för att jag ska ha hemma haha. Så ja, jag är 24 år och älskar fortfarande barnmat haha. 
Måste också passa på att visa upp min outfit för idag för jag fick koftan av Johans Mamma för ett tag sedan och idag invigde jag den till en somrig topp. Och sedan avslutade jag kvällen med lite nätshopping av shorts och en topp som matchade så hade man båda samtidigt så blir det som en öppen jumpsuit. Men funkar också att dela och ha enfärgade svarta eller vita shorts/linne till respektive del. Tyvärr blev bilden lite suddig, men väljer att lägga upp den ändå så ni får ett hum om hur den/dem ser ut. 
Nu är det dags att sova och avsluta denna helg. För imorgon börjar en ny vecka. 

Mån-Ons är det jobb 07:30-15:00 följt av träning, utom onsdag då det är fika med sabina inbokat. 
Tor är jag ledig från jobb men då väntas det studier med Anna. Och även träning i form av gym samt följt av badminton senare på kvällen. (gymmet är på förmiddagen). 
Fre jobb och träning samt sista inskicket av skolarbetet. 
Lör-sön ledig. Träning på lördag, men vilodag sön (och onsdag som sagt). 
Så det blir full fart även denna vecka. 


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: