2018-04-01
14:17:55

Påsk 2018

Igår ringde det på dörren och där stod det två små söta påskkärringar som vi fick kort av och dom fick godis från påskharen.Sen åkte jag och Johan och handlade för middagen ikväll (putte, josefine och Mona kommer över så vi ska bjuda på tre rätters och fira julafton, påsk och josefines födelsedag) 

Sen gjorde vi ett ryck igår och blev nu officiellt klara med flytten. SÅ HIMLA SKÖNT!
Börjar se ett ljus i tunneln på all denna stress i vardagen med att pyssla ihop två jobb, studier med magisteruppsatsen, städning/vardagsliv och flytt. Så nu är flytt delen borta, och på torsdag gör jag sista dagen på ett av jobben så då är det bara studierna, men dom blir klara i maj. 

Så igår avnjöt vi ett glas vitt i vardagsrummet när allt var klart.


Och idag har vi haft storstädning av hela lägenheten från tak till golv och dammtorkning från hyllor till lister. 

Igår hade vi dessutom påsk jakt efter ägg jag och Johan. (viktigt det där med att ha barnasinnet kvar haha). 

Johan fick en hederlig "spring runt och leta ägg" och jag fick ledtrådar där den ena ledde till den andra och till slut till ägg. (visade sig vara fler ägg på vägen dock haha). 
Så Johan fick två ägg av mig. Ett stort med massa godis och ett litet med 1,000kr i monopol pengar som bidrag till resa alt hans tandläkarbesök han snart ska göra som kommer kosta skjortan. Vi pratar två siffrigt... Stackaren. 

Men Johan... Jo han förstår ni... Han tog det här med ägg jakt ett steg (för) långt. Han erkände det själv. Jag fick nämligen ägg efter ägg efter ägg. Alla innehållandes av favorit godisarna. Sen i sista ägget var det blandat med kinderägg, red Bull, ett läppstift från favorit märket Nyx osv. 

Kolla! Det är helt galet. (och ja allt detta var till mig, hans ägg är inte ens med på bilden). 


Det är ju sjukt! Vi har godis för över ett år. Hur ska vi hinna äta upp? Gäster snälla kom! Vart är påskkärringarna igen när man behöver dom. 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: