2018-04-25
22:02:58

Jag lever fortfarande

Men ska sanningen fram så har jag börjat ändra min livsstil. Så att blogga har bort prioriterats.
Facebook är jag inte heller så aktiv på längre osv. 

Mitt liv kretsar mycket nu kring reflektioner. Vad man mår bra och vad hälsa innebär för mig. Inte vad hälsa är. Utan just vad de är och betyder för mig, inte någon annan. 

Med det sagt har jag kommit fram till att träning är ett nytt intresse som jag får bli av med negativ energi ifrån (eller snarare ingen energi) till att skapa energi för mig. Jag är mer aktiv, orkar mer, har mer ork och glädje, uppskattar saker mer, har fått en bättre ämnesomsättning och då ska det lagas mat och ätas hela tiden känns det som haha. Så jag är kvar, men prioriterar annorlunda. 
Jag jobbar till stor del varje dag på vardagar, när jag slutar åker jag till gymmet, hem och äter och sen lägger jag bort mobilen bara för att njuta av ledighet och samla nya krafter. 

Men vad har hänt då denna vecka som varit sen senaste inlägget. 

Jag har blivit blondin, i syfte att bli silver/grå hårig. (älskar att äventyra med hårfärg). Ni får tyvärr ingen bild än då det är under process och inte är silver än. 

Jag har planerat in födelsedagsfika oh fest. Samt examens fika och fest för släkt och vänner osv. Så i maj blir varenda helg uppbokad. 

Jag har pluggat som en galning då jag och Anna är i slutet nu av examensarbetet. 

Träning är något som har skett i form av både pass, simning, gym med cardio men också gym på maskiner efter ett träningsschema som min instruktör på gymmet byggt upp till mig. 

Jag har bokat tid för Ögonfransförlängning 

Träffat Kajsa var och varannan dag då vi tränar tillsammans 

Träffat sabina på en fika. 

Storhandling en gång i veckan för att ladda upp med nya färska frukter osv för varje kommande vecka. 

Jag och Johan har överraskat mamma på ett spontan besök med övernattning. Så vi packade väskorna och åkte dit med godis och hade en spelkväll med grillat till middag och ett glas rött i helgen som var. 

Så med andra ord gott folk. Jag har haft att göra. Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: