2017-09-10
22:42:46

Mysig kväll och avslut på helgen

Jonas (Johans lillebror) kom över på middag idag och sen kom också Michelle över senare på kvällen. Hon bor ju i Örebro under vardagarna. Och vi fikade och hade det trevligt. Så pass trevligt att vi bestämde oss för att åka på en kryssning alla fyra den 4 november för att fira alla helgons dagen.


Alltid lika mysigt och trevligt att ha något och se fram i mot. Speciellt under hösten. De var ju som listan jag gjorde dör jag tipsade er om hur man får hösten mysigare. Jag tog bland annat upp mysiga tröjor, massa ljus, dekorera med höstbladen alt pyssla med dom men också att boka in saker som lyser upp dagarns i höstmörkret. Som ex kryssning.

Hur som helst har jag duschat och fixat inför morgondagen. Så nu ska vi sova. Imorgon väntas det praktik. Början på praktik veckan nr 2. Imorgon kör jag och handledaren även igång hälsosamtal och besök med åk 4 samt förskoleklassen. Så denna vecka kommer jag uppfylla dom målen också.

Tidigare idag bokade ju också jag och Anna in pluggdagar innan vi båda lägger scheman osv för efter praktiken  så vi har dagar uppbokade så de inte krockar med jobb. Så till helgen ska jag rå plugga för att beta av många uppgifter.
Måste även försöka få tag i två böcker. Men nu ska jag sussa kära ni. Hoppas er kväll också varit bra.


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: