2017-10-01
22:55:45

Vilken underbar dag

Att vara omringade av så fina människor och uppskatta varje minut av dom stunderna är guld värda. Vi började dagen med brunch i Örebros södra vattentorn.


Efter det skulle vi åkt på mickelsmäss marknaden. Men då det ska vara en stor marknad här i Örebro på tisdag som också är en gång per år så valde vi att prioritera om och fortsätta att hålla oss till familjetemat. Dvs vi åkte hem till mamma och hälsade på spontant utan hennes vetskap. Så vi dök upp med blommor, kort, chokladhjärtan, fika och smörgåstårta till middag. Det var så mysigt att prata gamla minnen, skratta, prata framtid osv. Det är verkligen vad man gör med tiden som räknas. De må ha tagit 4 timmar i åk väg men när vi var där kändes det som vi tiden flög iväg. Har lovat mig själv att det inte ska märkas av att jag flyttat tre städer ytterligare längre bort. Ser så fram i mot när mamma ska komma hit sen. Få visa runt i staden. Jag hoppas verkligen vi får lägenheten imorgon så vi kan visa henne VÅRT hem och VÅR stad.


Imorgon får vi ju besked om allt går som det ska och de inte blir fördröjning. Så håll tummarna fina ni för oss.

Imorgon är det också en ny praktikvecka. Och jag går nu in på sista veckan för praktiken på denna specialistutbildning. Tänk vad fort tiden gått ändå. 5:e veckan.

Och det är tre dagar. Måndag till onsdag. Sen på torsdag jobbar jag som vanligt. Fredag blir pluggdag för att göra klart uppgiften jag håller på med. Sen blir det Västerås för att packa ner från städskåpet, gymrummet och sovrummet. Efter de är det nämligen bara köket kvar och sen att flytta allt också vi packat haha. Nu är vardagsrummet fullt igen men med kartonger haha. Sen måste vi skicka saker och köra något varv eller två till återvinningen.

Men nu ska jag sova fina ni. Ha det bäst!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: