2017-10-19
18:46:01

Underbar känsla - svävar på moln

Idag har det varit en helt fantastisk dag på skolsköterskejobbet. Haft första EHT mötet så nu har vi koll på alla elever vilket är skönt för mig bland annat som har kontrollbehov haha. Har även kört igång vaccinationerna nu så nu kämpar jag på med det.

Solen tittade dessutom fram och bjöd på 10 plusgrader under dagen vilket ledde till en promenad idag.
Jobbade även lite hemifrån när jag kom hem och städade i köket.

Och nu har Johan och Jonas hämtat vårt nya köksbord så nu ska vi snart montera det. Först är dom bara och handlar lite för tacos middagen ikväll där även Johans mamma och hennes man ska komma förbi och äta som sagt.


Vill ni veta en annan rolig nyhet?

Idag fick jag både mail och samtal om att det är officiellt nu.... Jag är bemannings sjuksköterska för rent a nurse och gick upp hela 8,400kr lön som sagt. Anställningsavtalet är på väg hem till mig. 

Allt detta ska firas med att jag och Johan ska ha en sate imorgon. Så vi ska ut och äta middag på stan imorgon. 


Angående visningen på lägenheten idag. Ingen av oss kunde gå som sagt så Johans mamma gick dit och snart ska vi få höra hur lägenheten var vid middagen samt få lägenhetsbeskrivningen. Taggade till tusen. Och får vi den inte alt väljer att tacka nej pga den höga hyran så är vi så nöjda med att vi har börjat boa in oss här hemma i Johans lägenhet. 

Gissa om jag svävar på moln idag? 

Ska imorgon också hoppa in lite extra och jobba som skolsköterska då de blev så mycket efterhängsen dokumentation efter EHT mötet idag. Så extra pengar i kassan nästa månad. 

Hoppas er dag varit minst lika bra, lärorik och spännande som min. 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: