2017-11-15
16:00:29

Tillbakablick på året som gått (januari-maj).

Nu må det ju bara vara mitten av november. Men jag tänkte det kunde vara lite kul ändå att se hur mycket man gjort hitills och att glädjas över det. Så var beredd på en långt inlägg med bildbomb.
 
 
 
 
JANUARI - Jag & Danne gjorde slut 5 timmar innan tolvslaget på nyår. Allting blev ett stort frågetecken på hur vardagen skulle se ut, ska jag bo kvar i en stor tre själv, vem är jag som person osv.
- Jag sökte mig till bemanning och vågade testa på det.
- Jag beslöt mig för att fortsätta studierna hur tufft det än skulle bli med bensinkostnad, boende, hundvakt osv. 
- Jag träffade min biologiska pappa och min syster tillsammas med min mamma och åt på Pinchos för första gången.
- Jag bestämde mig för att få ut mer av det sociala livet och började skriva med Johan. Jag la korten på bordet direkt till han och sa att jag var bara ute efter att prata och att jag bokstavligen PRECIS gått ut ur ett långt förhållande. 
- Åkte till skolan i Skövde 11 januari. Hade lektion, sov kvar på hotell, den 12 januari frågade Johan: Du ska inte svänga förbi i Örebro när du ändå passerar och bara säga hej. Sagt och gjort och han visade mig runt i Örebro. Första bilden jag tog med han är bilden till höger, Örebros slott. Där och då önskade jag att han skulle kyssa mig. Där och då insåg jag att bearbetningen av Danne inte tog lång tid alls. För vi hade redan båda två tappat känslor för varandra, levde två separata liv osv sen ett halvår innan vi gjorde slut. Vi levde tillsammans bara för att vardagen flöt på i en ond cirkel. Så när jag stod där vi slottet insåg jag hur bra Johan kände mig, på så ruskigt liten tid, hur mycket jag ville vara i hans famn och framför allt den där kyssen. Istället blir jag så nervös av hela tanken att jag istället frågar "Så vart bor eran kung?" Och kommer på mig själv "Men herregud Sverige har en kung Mercedés, inte en per stad". Trodde aldrig att han skulle vilja börja dejta sen efter den meningen.
 
 
 
 
 
 
FEBRUARI - Månaden där jag bestämde mig för att hitta mig själv och göra saker som jag mår bra och inte fastna i något hamsterhjul.
- Jag färga håret till en Ombre.
- Jag gick på krogen för första gången på mångaaaa år med tjejkompisarna.
- Började gå på bio oftare och umgicks mer med vänner för att få komma ut och bara vara, likaså testade på Starbucks för första gången med Julia och gick på bowling.
- Gick på musikal/teater och såg Peter Pan med Felicia. Även där återupptog jag kontakten då hon och jag hade varit ifrån varande länge. Hon fick mig dessutom att testa på sushi.
- Jag gick på hemmafest för första gången på länge även där hemma hos Jennifer. Det var också då jag lärde känna Michelle.
- Började återuppta skjutningen och skapa mig ett intresse/hobby igen.
- Började dejta Johan och insåg för mig själv att "bara prata" inte kommer fungera med han. Med han ville jag så mycket mer. Han bjöd mig på hemmlagad middag hos sig för första gången, och det blev pasta, ostsås, bacon, sparris och pilgrimsmusslor.  
 
 
 
 
MARS - Månaden då vi gick på en officiell första dejt och framtiden började se ljus ut.
- Vi gick som sagt på en officiell dejt, en Revy som hette Varning för Hjalmar. Minns den där pirriga känslan när man skulle hålla hand inför andra, men ställde sig frågan innan "tycker han det är okej, är vi inte där än, tänk om vi stöter på någon han känner, ska jag ta steget eller han" osv. 
- Skjutningen fortsatte.
- Jag började jobba extra (också via bemanningen) men för kvällsjour med ansvarsområde för alla servicehus i hela Västerås helt själv och jag var så nervös och tvekade så mycket på min kompetens men det visade ju sig gå hur bra som helst. 
- Jag och Julia bokade vår Turkiet resa att se fram i mot. 
- Jag och Julia firade våffeldagen tillsammans samt earth hour med tända ljus.
- Jag började inse att jag började få fjärilar i magen av att tänka på Johan. (4:e bilden). Dejtandet fortsatte då vi ville skynda långsamt fram.
 
 
 
 
APRIL - Månaden som bjöd på så mycket sevärdigheter och upplevelser, från små till stora. 
- Jag började arbeta extra på ett Servicehus inom bemanningen (första bilden).
- Började ta promenader med Olivia och Julia ute på Björnön.
- Johan kom hem till mig för andra gången och vi åt Tapas och när jag på söndagen släppte av han vid tåget skickade han Nalle Puh bilden (han vet att jag älskar Nalle Puh) och den bilden fick mig helt varm i kroppen. 
- Det blev påskfirande med släkten hemma hos mamma. 
- Jag och Jessica tog en heldag i Sthlm tillsammans med museum, utemat och sky view från Globen som hon fick i julklapp av mig. 
- Jag blev inlagd på sjukhus (MAVA) efter arbetsolyckan med brand i lägenheten. 
- Jag testade på pistolskytte för första gången med Johan.
- Jag och Johan insåg att våra känslor för varandra blev starkare och starkare och vi gick officiellt ut med att det var vi den 12 april. (Komiskt nog insåg vi för någon månad sen att vi även träffades den 12:e för första gången haha).
- Jag och Julia åkte på vår resa till Turkiet där det blev både utekvällar, shopping, såg ruiner, lärde känna nya människor, gjorde naglarna, solade, badade, testade på fotpedikyr och till och med det där med vaxning (sista bilden haha).


 
 
 
MAJ - Månaden då Johan fick träffa familjen och allt kändes verkligt. En månad för oss med stor betydelse.
- Vi besökte foodmarketen med Jennifer och Carro.
- Johan tog med mig och Myran till Ånnaboda på en mysig vårpromenad.
- Han tog med mig till vattentornet "Svampen" i Örebro med fantastisk utsikt (vi gjorde helt enkelt mer äventyr tillsammans).
- Jag och Johan gjorde vår första "resa" tillsammans som bar till Tyskland för alkohol köp haha.
- Jag fick jobb som skolsköterska och min första arbetsdag var samma dag som vi skulle till Tyskand. 
- Årets första mjukglass.
- Jag, Johan, Mamma och Frazze åkte och gjorde Zoombie Escape.
- Johan gav sig på ett försök att sminka mig. En kväll med mycket skratt.
- Vi firade min, mammas och mormors födelsedag och Johan fick träffa hela släkten.
- Jag följde med Michelle som tatuerade sig här i Örebro.
- Jag och Johan spelade badminton för första gången tillsammans samt gick på första bion och såg skönheten och odjuret.
- Vi firade födelsedag hemma hos mig med vänner.
- Vi spelade minigolf för för första gången jag och Johan.
- Årets första uteservering invigdes med Johan.
- Jag tatuerade mina ögonbryn.
 
 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: