2017-11-14
12:57:15

Jag är tillbaka!

Har varit så mycket dessa dagar att jag själv knappt hinner med. 
 
I söndags var vi och firade fars dag hemma hos johans syster johanna som sagt. Det bjöds på en jätte god fläskfilé pasta och bakverk till efterrätt. Sen åkte jag, Johan och Jonas och sköt, men det blev mörkt så himla snabbt så vi blev inte så långvariga. Efter det körde vi på storhandling och Jonas stannade kvar på middag under kvällen, vilket blev bakad potatis med röror. 
 
 
 
 
Igår, dvs måndag. Så kom Michelle över och vi gick och handlade kladdkaka och gammeldags vaniljglass för det var ju fotboll igår så då ville vi bjuda grabbarna på fika också. Sen var det lägenhetsvisning i Johans lägenhet så jag körde städning och visning. Sen var även jag och Michelle ute på jakt efter en ny näspiercing till henne. Vi avslutade allt med att jag lagade hemmagjord gulaschsoppa och bjöd Michelle och jonas på efter att vi inväntat Johan som skulle ha skola. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag då - Idag är det snö för fullt ute på vägarna och kallt. Så idag ska jag bara hämta ut ett paket på Ica (julklappar jag har beställt) sen ska jag mest bara mysa ner mig med Johan tänkte jag då han inte har skola idag så vi ska passa på att ha lite egentid. Jag vet att vi säkert kommer beställa lite julklappar för att ha det avklarat. Sen måste vi ev boka en tvättid. Så tiden kommer rinna iväg ändå haha. På något höger eller vänster så lyckas den alltid göra det oavsett. Har iallafall suttit och pluggat på förmiddagen så nu är jag klar med ett seminarium. Liten pluggnörd som man är. 
 
 
 
 
 
 
Jag skulle eventuellt till Västerås denna vecka och jobba men det blev inte så. Men kanske ska iväg på fredag till ett äldreboende i Hallsberg. Alltid lika intressant det här med jobb haha. 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: