2017-11-30
21:00:00

Ingen soffa idag heller

Vi gick bestämt in i butiken mot kassan för att beställa soffan. Men på vägen dit går vi förbi en soffa som dom inte hade sist. Vi sätter oss, och den var skön. Inte lika skön som den vi ville ha från början. Så vi beger oss vidare och då kommer det en personal och vi säger att vi vill hitta enätt mellanting på sofforna. Höjden och djupet från friday soffan men tyget och modellen från nevadan men ändå med egen touch då vi ville ha divan och myshörn. Så han visade oss en soffa som hade allt de vi sökte efter. Men då kom problemet, ska myshörnet vara till vänster eller ska divanen vara det. Så vi vågade inte beställa när vi inte har exakta mått på lägenheten och inte vet vilken vägg som har tv uttaget. Så imorgon ska Johan ringa till öbo och be dom ringa till befintlig hyresgäst och be dom ta mått och säga vilken vägg tv jacket är på. Sen ska vi göra ett nytt försök att beställa. Men vi gick inte helt tomhänta där ifrån. Vi fick med oss en varsin snygg och stor/masstig mässing krok för våra morgonrockar. En varsin dvs en på varje sida av sängen. 

2017-11-30
19:34:00

Te omgång två

Äntligen dags för min kopp te. I kväll blev det "lyckliga gatan". Var ingen beskrivning på smaken på den. Men den smakar sött, fruktigt, inte så stark i smaken utan ganska mild, smakar något bär men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Den får en 8 av 10 i betyg.


Den jag drack imorse var en klar favorit som bara måste köpas igen. Så synd att jag inte kan se vad det står för smak/sort på den. Grön.... Någonting.