2017-06-28
21:59:45

Vilken dag...

Blev övertid idag igen plus att de var ett uppdrag jag inte hann med. Så de fick flyttas till imorgon för alla hade fullt upp idag så ingen annan hann med att ta de uppdraget. Jag åkte på tre extra uppdrag så de är inte så konstigt att de blev som de blev och hälften av uppdragen jag skulle på behövde jag samordna med hemtjänst för att komma in i kundens lägenhet så allting var så styrt av tiden. Kändes som man jagade klockan hela tiden.


När jag väl slutade och kom ifrån jobbet stannade jag och handlade på vägen hem. Fick bli middag för idag (korv med bröd) och även middag för imorgon så jag har de klart. Så köpte potatissallad och lite blandat kallskuret till imorgon. 

På tal om korven idag. Jag hittade en korv med 99% kötthalt. Och jäklar vad god den var, aldrig mer någon annan korv! 
Den var värd priset även om priset inte var det roligaste. 


Jag har faktiskt latat mig idag efter jobbet. Orkade inte plocka de sista eller bädda rent i sängen så de får bli imorgon. 

För nu ligger jag i sängen, nyduschad och allt och är redo att sova, så idag blir det äntligen en tidig kväll. Så imorgon har jag nog mer ork efter jobbet. 

På fredag ska jag skicka in till lön också egentligen (lön var 14:e dag ju) men eftersom jag jobbar helgen och utbetalningar ändå inte görs förens nästa vecka på tor-fre så ska jag skicka in min tidrapport på måndag så jag får med helgen på lönen samt att de känns närmare till att få sin lön då man inte måste vänta lika länge. Har gjort så tidigare när jag jobbat helger, annars skickar jag så klart in på fredagarna. 


Ska bli intressant och se lönen sen med tanke på att jag jobbar heltid denna gång, dock har jag ju bett om att dra mer skatt, men åh andra sidan får jag sommarbonus nu också och jobbar mycket övertid. 

Blir inte telefon på jobbet imorgon heller för min del. Skulle ju blivit enda dagen (från början skulle jag ju ha mån-fre) för de är så mycket som ska göras ute i vården nu så jag behövs där. Så blir vården även imorgon och fredag. Längtar så tills på lördag när jag får sovmorgon och ska jobba kväll. Sen längtar jag tills söndag då Johan kommer till Västerås för att stanna över sommaren. Saknar han. Speciellt de där mysiga att komma hem till en famn efter en tung arbetsdag. 

Men men, nu har ni fått uppdatering på lite allt möjligt och jag ska sussa nu innan de blir en sen kväll igen. Idag var dag 3/10 gjord. Heja heja mig! Känns dock som jag jobbat typ 7-8 dagar i streck redan. Antar att de är tempot. Men som sagt, natti natti, önskar er en god nattsömn och en härlig dag imorgon. 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: