2017-06-18
11:53:21

Full fart

Gud så vi fladdrade på igår. Vi var överallt och ingenstans. 


Först åkte vi till vallbys friluftsmuseum.

Efter det blev det shopping på Erikslund. Johan hittade ett par nya shorts och jag en träningsväst. 

Efter de åkte vi till den nyöppnade butiken ECO. Hjälp vilken bra affär! Den är hur stooor som helst, billig och har allt! Bokstavligen allt (utom inomhus möbler). 


Under eco turen så kom Julia dit så hon hittade också en tröja sen på bästa butik där jag och Johan handlade varsitt plagg. Så vi tre åkte och köpte en vedugnsbakad pizza till middag på favoritpizzerian här i Västerås. 

Jag tog oxfilé pizza med gorgonzola ost och så la jag till gullök. 

Efter de blev det discobowling.

Johan vann, Julia kom tvåa och jag kom sist haha. Jag fick strike efter strike men sen när jag inte fick de så gick de åt skogen och de var då jag tappade poäng för jag träffade nästan alltid med första klotet men sen på andra missade jag nästan alltid. 


Sen skjutsade vi hem Julia och jag och Johan åkte vidare mot den berömda anundshög.

Ni kommer under dagen få egna inlägg med Titanic bilderna, frilufamuseumet och anundshög. 

Håll ut! 

Efter de så åkte vi och storhandlade.
Dags att börja ta tillbaka rutiner, träning, nyttigheter efter tiden hemma hos Johan.


Vi köpte ett två pack italiensk glass i glasbehållare till efterrätt under gårdagens kväll. Och den var riktigt god! De var värt det chockande priset.


Nu ska vi äta pannkakor till brunch och sen bara ha en mysig hemmadag eftersom vi for och far så mycket igår. Jag måste hinna tvätta och städa också då jag vill ha nystädat innan en ny vecka börjar. 


Sen ska faktiskt Johan åka till Örebro ikväll då han jobbar denna vecka, vilket jag också gör då mitt sommarschema börjar imorgon. Så nu blir vi särade haha. Denna vecka känns helt okej. Kan vara bra med lite egentid osv. Vi ses ändå på onsdag efter att jag har slutat jobbet, då åker jag till Örebro för att fira midsommar där. 
Sen åker vi hem tillsammans till mig på lördag men sen ska Johan hem på söndag till sig då han har en arbetsvecka kvar. Så då blir det sön-fre. Men men, de ska gå bra.

Så nu har ni fått uppdatering på dagen igår, utlovning av tre egna inlägg (pga alla bilder), samt lite planer för dagen och de kommande två veckorna vart jag befinner mig och hur den tiden blir mellan mig och Johan. 
Men jag kan tillägga att när han sen kommer den fredagen så kommer han för att stanna under sommaren. Ska bli så mysigt att det blir här
I Västerås nu och att de inte är jag som sitter och väntar på att han ska sluta, de blir omvänt från hur de var hos han. Varannan helg kommer han dock åka hem till Örebro för att jobba på Systembolaget och en restaurang. 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: