2017-06-25
20:44:24

Gå mot ALS

Odag har vi gått cirka 3 km i Enköping för att visa vårt stöd för de drabbade och deras annhöriga som fallit offer för den hemska sjukdomen ALS. 

Vi skänkte en slant för forskning så fler kan må bättre trots sjukdomen. 

En underbar promenadslinga med underbart folk. Kajsa, hennes kille Kevin och deras dotter Jessica. Jag och Johan. Samt Jessica, hennes kille Andreas, och deras två barn Linus och Ella, alla gick vi rundan. 

Lite otur med vädret hade vi då det började regna två gånger under promenaden.


Sen åkte vi hem till Jessica och blev bjudna på både fika och mat.Efter de fick myran gå ut på promenad och sen åkte vi och sa hejdå på tågstationen jag och Johan. Han har en veckas jobb kvar. Så han jobbar nu mån-lör och sen ska han tävla i skytte på söndag och sen kommer han vid middagstid hit på söndagen. 


Själv börjar jag en 10 dagars period på jobbet från imorgon. 

Jobbar mån-sön denna vecka sen mån-ons veckan därpå. Dvs mån-ons fast i 10 dagar på raken. Sen åker vi till Örebro på onsdag efter att jag slutat. För på onsdagen ska vi gå på open art i Örebro (det jag pratade om innan) och sen på torsdagen dagen efter så ska jag fylla i mina ögonbryn då det gått 5 veckor sen tatueringen gjordes. Sen ska vi ut och äta med hon som tatuerade dom då de är en vän till Johan. Efter de rullar bilen hem till Västerås igen för då ska jag jobba dagen efter på fredag. Är nämligen bara ledig en dag haha. 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: