2017-06-27
21:52:11

Full fart

Idag har det varit en fartfylld dag. 

Jag skulle ju sitta i telefonen hela denna vecka, men de blev inte så. Blev endast på torsdag. 

Vi är för lite sköterskor på golvet så idag, samt inorgon och på fredag är det vården som gäller. Jag började med telefonen sen blev de en massa roddande mest idag som tog tid. Men men jag kom iväg i tid iallafall. 

Åkte hem och pratade med mamma i telefonen, kastade ihop tortelini till middag lite snabbt, betalade räkningar, tvättade två maskiner, vek undan kläder och plockade här hemma osv dvs allt jag skulle göra. 

Sen fick jag ett tråkigt besked från Michelle så hon och Olivia kom över idag även om jag inte hade tänkt att vara så social under dessa 10 dagar men en vän som behöver en vän är ett självklart val oavsett. 

Jennifer skulle exempelvis ha alovera party (home sale party) men tackade nej till det just pga att jag skulle vara lite "robot" dessa 10 arbetsdagarna. Men som sagt, saker och livet kommer i mellan. 

Sen har jag hunnit med att babbla med mormor en timme (brukar ringa henne då och då och då brukar vara samtal spåra ut på tiden haha). 

Nu är jag nyduschad och ska bädda ner mig. Ska försöka att sova innan halv 11 ikväll så jag är utvilad imorgon. Har blivit sena kvällar dessa kvällar än så länge. 

Imorgon kör jag 07:00-15:30 pass så jag börjar med telefonen fram till 08:00-08:30 sen beger jag mig ut på uppdrag. 

Imorgon ska jag plocka det sista i lägenheten, vika undan den tvättade tvätten som jag gjorde ikväll, skriva inköpslista inför storhandlingen på söndag samt bädda rent för det hann jag inte idag (resten hann jag). Och bäddar man rent blir det så klart en tvätt också. 

På torsdag tänkte jag göra ett försök i att ta golven också. Mina leder hatar renbäddning och golvrengöring för det värker så förbaskat så det är bättre att dela upp det dag för dag. 

Men som sagt nu ska jag krypa ner till kos i sängen. 
Dag 2/10 gjord 👍🏼

Natti natti.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: