2017-06-30
21:18:16

Övertid

Tro de eller ej men de blev övertid idag igen haha. Känns som jag ska bli chockad den dagen jag slutar vanlig normal tid. Dock vart de "bara" 45 minuters övertid men ändå. 


Efter jobbet stannade jag och handlade lite mat tills ikväll och lunch tills imorgon då de är kvällspass som sagt som väntar mig. Köpte även middag så jag har de också tills imorgon. 
Imorgon är det där i mot telefonist som gäller på mig. 
Lika så på söndag. Men vet ni vad?!? Idag är pass 5/10 avklarat och imorgon kan jag säga att jag gjort mer än hälften av mina pass haha. Det gäller att tänka positivt haha. 

Bortsett mat så har jag tvättat en maskin med träningskläder också. Samt kollat på 13 reasons why. Tänkte först åka ner till city festivalen ikväll och kolla på två konserter (norlie och kkv samt Miriam bryant) men orken bar inte och hittade ingen som skulle dit. Jennifer skulle iofs dit men blev så sent svar så skulle inte hinna göra mig iordning tyvärr. 

Har precis varit ut på en nattkiss med myran och tagit en dusch. Så nu ska jag dega lite till framför tv:n sen ska jag sova. 
Nu må jag låta nykär (men de är jag fortfarande) men imorgon kan man förutom att säga att jag gjort mer än hälften av mina pass denna 10 dagars period, även säga att "imorgon kommer Johan". Saknar han väldigt mycket ❤️

2017-06-30
11:59:02

Full fart

De är full fart på jobbet idag... är väldigt trött i kroppen nu. Lederna börjar märkas av när man kompressionslindar. Smärtan i sin tur gör mig trött. 

Ska bli så skönt att jobba kväll imorgon. 10:30 kan jag sova fram till om jag så önskar det.

Men nu måste jag jobba vidare.