2017-07-09
21:11:58

Vilken dag, även denna.

Först åt vi en riktig vrakfrukost! Rostat bröd, stekt ägg med smält ost på (jag var jätte skeptiskt till detta men så gott det var) samt med en skiva rostbiff på. Det var riktigt mättande. 


Sen har vi fikat en dumblepannacotta som Johan har bakat/gjort med skakad grädde på toppen samt dumble som topping. Det var hur gott som helst! 


Efter det duschade vi och fixade oss för att starta upp dagen. Som idag fick bestå av shopping. 


Först sommarkläder till Johan, sen flipp flopp (snabba kiss skor för myrans morgon och kvällskiss) till mig, följt av biltema för att köpa nya lampor till bilen. Efter det eco för att handla städartiklar och en brödavdelning i äkta marmor (har letat länge efter en sån). 
Sist av allt Ica för att handla till middagen. 

Sen åkte vi hem och då började min händiga gubbe att byta lampor på bilen 😍

Sen blev det att hänga tvätt som jag körde igång en maskin med innan vi åkte hemifrån. 

Sen blev det tacos mys i soffan framför "halv åtta hos mig". Lite ommöblering här hemma pga shacslongen (stavning?!) och packa upp det nyinköpta varorna. 

Är mest nöjd över en handtvål (som jag testade hos Jessica för ett tag sedan som är rinnande vätska men som blur mousse när man trycker), marmor kaveln och inköpslista med ananaser 😍
Får man välja en (två) sak(er) till så säger jag kortspelen också. Med två olika kategorier. Jag ska fråga ut Johan hela kvällen tänkte jag haha. Han älskar vett och etikett samt mat och vin. Så nu ska vi se hur mycket han (och jag) kan. 

Här får ni lite bilder på dom sakerna jag var mest nöjd med:


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: