2017-07-04
07:02:37

Godmorgon på er

Jag somnade så sent igår. Var ovanligt pigg. Antar att de var för att jag fick sovmorgon på morgonen till 07:30, somnade om till 08:15, somnade om till 09:00 sen gick jag upp (eftersom jag jobbade kväll). 

Så jag somnade inte förens vid 00:00. Johan var trött han började somna redan vid 22:00 till och från. Och jag vet att jag låg och tittade på han och önskade att jag också kunde somna just för att klockan skulle ringa så tidigt idag. 
Men jag är ändå hyfsat pigg. Jag är slut i kroppen men sömnmässigt så är det lugnt. Klart man vill ligga kvar i sängen och somna om, de vill man ju alltid. Men de är inte så att jag tänker "hur ska de här gå". 

Eller jo. Jag tänker så, fast inte pga sömnen. Utan pga hur dom planerat min dag. Enligt mina uppdrag ska jag vara samma tid men hos två olika kunder som bor på varsin sida av stan. Vilket är omöjligt för de tar 15 min med bil att ens ta sig mellan kunderna. 
Men jag ska försöka få någon att ta en av mina uppdrag. Får se hur det går. 

Så skönt att det är pass 9/10. Nu är det bara imorgon kvar (bortsett idag). En tidig morgon till... kämpa kämpa. 
Sen är jag ju faktiskt ledig EN hel dag haha. (Ledig torsdag) sen är de jobb på fredag men då är det kväll så jag får sovmorgon iallafall. 

Men men dags att jobba. Önskar er en fin dag. 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: