2017-07-15
06:00:00

Godmorgon

Myran har varit ute, jag är fixad och klar, och nu bär det av till jobbet. 

Ska vara ute i vården nu på förmiddagen. Det börjar med insulin sen läkemedel, efter det kompressionslindningar och stödstrumpor för att sedan avsluta med stomi och såromläggningar. Mina leder lär vara slut imorgon i händerna efter 3 kompressionslindningar. Sen blir det lunch och åka hem och kissa myran. Efter det har jag telefonen fram till 16:00. 

Dagens planer när jag kommer hem är:
Ut med myran
Äta
Vika undan tvätt 
Ställa alarm för morgondagen
Färga håret 
Långdusch 
Nattkiss för myran
Sen sova 

Snacka om robotliknande liv haha. "Äta, jobba, duscha, sova". Gör om, gör om, gör om. Haha.

V.32 slutar jobbet. Det avslutas med ett fredagspass (kväll) den 11/8. Sen dagen efter den 12/8 blir det Örebro. 
Sen är jag ledig fram till torsdagen den veckan dvs 5 dagar. Sen börjar skolsköterskejobbet igen. Samt skolan i Skövde veckan efter det. Och sen veckan efter de är det praktik som gäller mån-ons (eftersom jag jobbar torsdagar) i några veckor framöver. Så i oktober är jag helt ledig bortsett torsdagar men skolsköterskejobbet och 50% studier. Dvs ledig 30%. Men har tönkt att försöka jobba lite i Örebro då alt uppåt i landet. Men de är det som inte är bestämt än. Men nu måste jag åka till jobbet. Det blev ett långt morgoninlägg idag med lite framtidsplaner kring sysselsättning. 
Anledningen till kortfattat varför jag vill jobba så mycket en period nu är 3 saker. 

1. Skulle gärna vilja ha råd att åka till new york över nyår.

2. Vill vara ganska mycket ledig i vår när examensarbetet skrivs då förra examensarbetet tog varenda liten energidel av mig och jag vara nära på att gå in i väggen. Vill därför känna att jag har råd att inte jobba och "bara" fokusera på skolan och skolsköterskejobbet. Dvs vara ledig 30% hela våren. 

3. Jag vill börja spara och lägga undan för att ev flytta senast nästa sommar dvs sommaren 2018. 

Men men. Ha en fin dag nu och till er som är lediga idag, njut! Och till er som jobbar; kämpa på ni är grymma snart får ni (vi) också ledigt! 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: