2017-07-08
11:48:48

Dagen rullade på

Igår rullade dagen på bra. De var många telefonsamtal, de var tre arbeten jag behövde åka ut på och avlasta mina kollegor med, fick rodda i något som hade blivit tokigt, planera in uppdrag för dom som ska jobba i helgen osv. Så de fanns att göra hela tiden. Sen var de något som inte var inplanerat. Ett insulin. 

Så jag hade 5 minuter på mig att lämna kontoret, åka till kunden, ge insulin men ändå ha på mig telefonen haha. Jag klarade det på 9 minuter allt som allt. Hemtjänsten var snäll som väntade 5 minuter för att kunna låsa dörren efter mig (därav varför jag bara hade 5 minuter på mig för vi hade inga nycklar dit och skulle samordna med hemtjänst). 

Sen kom jag hem. Då hade Johan lagat bakpotatis i ugn och gjort egen skagenröra från grunden med kokta ägg, majonäs, rödlök, räkor, dill, créme frech osv. Sen avslutade vi med glass och en film. Jag hoppade in i en dusch och sen gick vi och la oss. 

Idag kommer Felicia över då jag ska få en schaslong (stavning?) av henne i utbyte mot en lunch. Så Johan står faktiskt just nu och gör en kyckling pasta med en gräddig sås. 
Senare ska vi till Apoteket och hämta ut lite medicin. Efter de rullar bilen till mamma där vi ska mysa med valpen, äta tre rätters, pussa galet på Ebba och kanske spela något spel. 
Det ska bli räkcoctail till förrätt som mamma gjort. Sen grillade köttfärsspett med tzatziki, grillad paprika, majskolv, halloumi ost samt egengjord potatissallad till huvudrätt. Sen har Johan bakat en blåbärspaj och gjort egen vaniljsås som vi ska ta med till efterrätt. 

En riktigt mysig och fullproppad ledig dag med andra ord. 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: