2017-07-18
20:20:09

Dagen bjöd på äventyrsgolf

Minns ni lapparna jag berättade om förut? Datelapparna alltså, att vi skulle dra en lapp varannan vecka och ha en vecka på oss att utföra det. Johan började (vi invigde det nu i helgen). Så Johan drog en lapp i söndags (söndagar är det vi valt). Han drog då "bjud din partner på minigolf". 

Sagt och gjort, så idag blev jag bjuden på minigolf och vi spelade om vem som skulle betala glassen efteråt bara för en rolig grej. Jag förlorade... haha. Men han var så gullig och bjöd på glassen som tröstpris ändå. 


Efter det åkte vi och veckohandlade. 

Idag blir det räksmörgås på nybakat bröd. 

Imorgon ska vi på tacos middag hemma hos mamma för då är mormor där också. Sen ska myran få vänja sig med valpen då mamma ev ska vara hundvakt över nyår i 4-5 dagar. 

På torsdag ska vi äta svensk oxfilé, charken bea och kroketter. 

På fredag åker vi till Örebro så mer än så handlade vi inte. Men vi hittade billig vitlöksost (brukar kosta 25kr styck, men nu var det två för 22kr! Så vi köpte fyra haha) 
Sen hade dom billig svensk lövbiff och pasta så det fick också åka ner i kassen tillsammans med pålägg och ostfrallor till frukost nu i veckan. 


Tidigare under dagen kom Olivia på lunch också. Johan lagade räkpasta med grönsaker och ostsås. Mums! Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: