2017-07-31
21:18:31

Övertid

Började första passet med övertid. Fick åka på en del akuta saker fast jag hade telefon så det blev väldigt sent innan jag kom iväg pga dokumentation osv. 


Åkte hem, duschade, åt lasagne och kollade ett avsnitt av orange is the new black samt babblade lite i telefon med Jessica och sen med mamma. 

Dag 1 är avklarat innan ledigheten, nu är det bara morgondagen kvar dvs dag 2. 

Sen väntas två dagar ledighet. Och det kommer spenderas på bästa sätt. 
På onsdag förmiddag kommer Julia hit och då blir det lunch och lite kaffe med henne (försöker träffa så många som möjligt nu innan jag ska fara till Örebro). Sen ska jag släppa av Julia på stationen vid 14:30 och hämta upp Johan och hans lillebror Jonas som varit (är) på två dygns kryssning just nu. Sen ska vi åka hem till mig, bära ner alla saker (flyttlasset) sen åka till Örebro. Onsdags kvällen blir nog bara att ta det lugnt av sen och på torsdagen väntas en promenad genom stan och äta lokalproducerad glass i solen. Får se om vi hittar på något mer eller nöjer oss där. Vi ska eventuellt åka och köpa en cykel till Johan då hans blev stulen för ett tag sedan. Han börjar jobbet nästa måndag och eftersom han cyklar till jobbet så är det dags att ta tag i att fixa en ny. 

Sen åker jag hem på torsdag kväll alt fredag morgon. För då väntas jobb fre-tis. Sen åker jag åter till Örebro för att stanna ett tag. 

Men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Jobbar 07:30-16:00 imorgon. 

2017-07-31
11:34:35

Bege sig mot jobbet

Dags att jobba kvällspasset. 12:00-19:00. Jag hoppas det blir en lugn kväll. Känner mig seg i kroppen. 


Försöker trösta mig med att se det som att det är passet idag och ett imorgon sen är jag ledig ons och tor och på torsdag kan jag säga "nu är det en vecka kvar". Eftersom jag gör mitt sista pass på torsdagen veckan efter. 

Längtar till lite ledighet faktiskt. Vill bara vara ledig.