2017-12-31
09:04:33

Kvällen igår

Bjöd på 3 rätters hemma hos kalle. Jimmy var inte hemma dock då han jobbade och emelie och gädda kom också på middag. Super mysigt. Vi drack en jätte god skumpa till förrätten och en väldigt gott rödvin till huvudrätten. Sen kom de fram en ny flaska rödvin men den föll mig inte lika mycket i smaken. Avslutningsvis kom ett jätte gott dessertvin. Lite bailys till kaffet och sen päron och ingefära drink som avslut.

De blir som att fira två nyår på raken nu känns det som. 
Hoppas ni får ett fint nyår ikväll. Ha det bäst! 
2017-12-30
18:12:42

Jag ser det snöar

Har snön kommit till er också nu? Här trillade den ner från himlen vid 16:00 tiden. Precis lagom när vi var på väg hem.

Vi startade dagen med sovmorgon till 09:00 och åkte sedan ut till skjutbanan och var där under hela förmiddagen. Gick faktiskt riktigt bra idag. 
Efter det åkte vi och åt lunch ute för mysighetens skull. Inte ofta de blir just lunch ute. Efter de åkte vi till loppis där jag hittade två böcker. 

Vi rullade vidare till Ikea och jysk osv och kollade efter nytt till lägenheten. Och vi har bestämt oss för ett vitrinskåp. Efter allt så avslutade vi med att handla på systembolaget och sen ingridienser för 3 förrätter och 2 efterrätter samt sås till huvudmenyn inför imorgon (vi ska hem till mamma så dom ska stå för huvudrätten utom såsen). 


Vi köpte även fyrverkerier på hemvägen. 
Så imorgon blir det full fart hela dagen (vi ska shoppa på barkaby, hämta mormor, åka till morfars grav, handla glass och sen fira nyår hos mamma som sagt). 
Nu ska vi avsluta kvällen med att vi precis fixat oss, bokat taxi och ska bege oss hem till Johans vän kalle och hans sambo Jimmy för middag. Hoppas er dag varit effektiv och mysig med nära och kära. 

Jag kan verkligen inte förstå att 2017 snart är slut. På tal om nära och kära. Aldrig hade jag kunnat tro att jag skulle förlora min bästa vän (myran) men bortsett de ändå haft de bästa året någonsin. Jag saknar henne så det gör ont. Varje dag. Så fort jag ser en hund. Jag kan inte komma över henne. Samtidigt måste jag försöka blicka framåt. Och året har varit helt fantastisk bra om man bortser myrans bortgång. Jag träffade Johan, vi har varit till Tyskland, vi har firat vår första jul, jag har umgåtts med fina vänner, kommit Michelle väldigt nära, jag har flyttat till en ny stad, jag har varit till Turkiet med Julia, jag har bokat in London till våren, jag har fått jobb som skolsköterska, jag har fått Lång uppdrag inom bemanning på ett ställe jag älskar, jag och Johan har fått en egen lägenhet och gått och köpt nya möbler tillsammans, vi har utforskat Örebro allt från utsiktsplatser till allt möjligt. Kan inte önska mig ett bättre sätt att avsluta de här året på med tanke på att jag påbörjade de hemma hos mamma men 5 timmar efter att jag och danne gått isär. De började sämst de här året. Men slutade så fantastisk bra. 
Jag kan inte säga en sak jag är tacksam för detta år. Utan jag är tacksam för året i sig. Vad är ni tacksamma för?