2017-08-11
18:36:32

Vilken dag - 3 blåsor på fötterna

Blev promenad efter frukosten. 2 timmar totalt, och så här röd och svettig var jag efter det:Men blev en hel del steg på det, så ni får lite bilder här från promenaden så får dom tala för sig själva, kan tillägga dock, precis som rubriken lyder, att jag fick 3 blåsor av denna promenad. 


Och som att det inte vore nog så är jag färdigduchad och fixad för att jag och Johan ska gå 1,5 km för att hitta på bus på stan och väcka barnasinnet i oss (ni får mer info och  bilder om detta sen såklart), sen är det ju 1,5 km hem. Så det är bara att sätta på sig skorna och se glad ut haha. 


Men först ska vi äta middag. Medans jag duschade av mig så tog Johan och åkte iväg för att köpa fläskfilépasta till oss. MUMS! 

Vi tänkte först gå på bio ikväll lite spontant, men fanns inga bra filmer utom en som jag kunde tänka mig men den började 18:00 och jag hade inte duschat och vi hade inte ätit osv och klockan var 17:10 så de var bara att glömma. 

Men vi hittade(hittar) på andra alternativ istället. Så nu inväntar jag bara maten sen ska vi ut på stan för att få vara "tonåringar" för en kväll. 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: