2017-08-13
23:52:21

Söndagsmys på hög nivå

Idag har det varit en intensiv dag. Blev väckt av Johan vid 08:30. Åt frukost, fick bli en yoghurt.Sen blev det att fixa sig och sen började bilen rulla mot Solna. På plats i Solna besökte vi mall of Scandinavia där vi träffade Putte och Josefine (biologiska pappa och syster) för att äta lunch. Josefine fick välja och då blev det vapiano. Så jag tog en cecarsallad där och Johan testade på deras pizza. 


Efter det gick vi till lindts chokladpralin butik, vi plockade på lite löspraliner i olika smaker, mums så goda dom var! 
Efter det begav vi oss vidare för att kolla lite i butiker. Allt från Michael kors, Jackie och Disney Efter det avslutade vi med det obligatoriska besöket till dunkin donuts där vi köpte med oss fika för kvällen.Vidare hem till mamma och frazze där vi blev bjudna på kräftskiva och där vi bjöd på munkarna men de visade sig senare att dom även köpt tårta haha.Slutligen bar det av hem till Västerås för att packa kylvaror för att sedan åka till Örebro och packa upp allt. 


22:30 kom vi hem till Örebro. Så från 08:30-22:30 har dagen gått i ett. Den har varit super mysig och härlig. Hade inte kunnat önska mig något annat. 

Sedna hade vi föresten, hemma hos mamma, lite paketöppning för Johan som fyller den 22:a. Mamma och frazze hade köpt Johans favorit chips som en skoj grej och sen presentkort på 800kr på ticnet för stand-up show, musikal eller liknande. 

Så med andra ord, dagen har erbjudit så mycket och jag är helt slut i mina fötter med tanke på dagens schema och mina blåsor 😞

Nu ska vi sova. Hoppas ni har haft en underbar helg. 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: