2017-08-09
11:19:52

Ingen rubrik

kommer inte på någon rubrik. Vill skriva av mig om allt möjligt. 


Kan börja med att jag testade en annan snapple igår från persika. Blev jordgubb och kiwi. Den var god men lite för stark i smaken för min skull. 

Vad mer... 

ja när vi ändå är inne på dryck. Har ni testat noccos med ananas? Jag älskar den. Sitter och dricker på den just nu faktiskt. 

Jag kan också meddela att jag och Johan ska planera en minisemester ikväll. Vi ska åka runt i Sverige och stanna på lite stop på vägen. Allt från Varberg (skjutbutik), Falkenbergs strandhotell (för spa), gekås (för Ullared), Gränna (för polkagrisar), Linköping (för Cloetta butiken då det kan vara kul att se den, svårt bara att hålla sig ifrån att köpa allt man vill haha). 


Bortsett det så ska jag fundera över om jag ska ta csn denna termin eller inte. 
Har pratat med min chef och han ska försöka ordna något i Hallsberg alt Örebro till mig efter att min praktik har slutat. 
Har dock gjort så jag ska vara ledig en vecka för att återhämta mig efter praktiken. 

Idag ska jag också ändra kosten och börja träna. 
Så alla ni negativa troll där ute kan ju gotta er i det jag skriver nu (bara så ni vet så älskar jag er också haha) 

Vågens siffra idag visade på:
-20,0kg allt som allt från när jag började. Men +6,1 kg från när jag låg som lägst under träningen. 
Besviken? Nej, de hade kunnat vara värre. Och med tanke på nykära bubblan med utemat och snacks, händelsen med myran, oregelbundna arbetspass med ingen lunch dvs oregelbundna mattider och inte den bästa maten osv, så nej 6 kg kommer jag ner på fort om jag tränar och ändrar om kosten i några veckor nu. Skulle jag tillåta mig vara besviken skulle jag inte ha någon motivation och det skulle leda till att jag inte ens försökte ta tag i det igen, vilket leder till ännu mer plus i slutändan eventuellt. 
Nej jag är absolut inte besviken, jag är stolt. Jag är stolt över att jag mötet motgångar och har inställningen att besegra dom. 

Med det sagt, jag ska trotsa regnet och gå ut på promenad nu! 


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: