2017-08-06
21:02:55

Fina du - tack för att du är du

Började med lite shopping i erikslunds galleria. Köpte en present till Johans födelsedag (dock inte den jag tänkt, ska köpa den senare, måste beställas från nätet tydligen), köpte en sak Johan bett mig att köpa till hans bror, köpte ett linne och fyra par leggins. 


Sen åkte vi hem till mig så jag fick byta om och så. 

Vidare ner på stan för att äta på Jensen. 
Blev vitlöksbröd till förrätt. Oxfilé, favoritsås (deras egna) med friterad råstekt potatis. Avslutningsvis blev det att testa chokladfoundant (stavning?) med mjukglass, krossade hasselnötter, jordgubbssås och kolasås med en kopp kaffe. 


Sen tog vi en liten sajtsing som vi alltid gör. Då blev det att besöka djäkneberget för att få se utsikten över Västerås. Men också en hel del historiskt som finns runt om naturreservatet. "Räkna slagen o kvällen blir en gång lika ljus o lätt som dagen varit tung och lång". 

Sen åkte vi hem till mig och satt på parkeringen och diskuterade lite jobb för framtiden inom bemanning. Vi hade skönt nog lyckats hålla oss borta från det samtalsämnet under hela middagen och kvällen, och bara fokuserat på vänskapen, njutit av tiden och stunden där och då. Släppt jobb och bara pratat minnen, roligheter, framtidsplaner inom utflykter osv. 

Jag är så himla nöjd med kvällen, helt fantastisk! Tack fina du vännen för att du är du och får mig att le på alla nivåer som finns. Du är underbar! 🐚❤️

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: