2017-08-31
18:45:03

Shopping

Som att jag inte fick nog igår så åkte jag och Johan på en shoppingtur efter vi slutat jobben. Blev först in på tele 2 och köpte mobil till mig, sen till 3  och köpte mobil till Johan. Vidare till Coop för att handla frukost och mat och nu till net on net för ett flak pepsi Max. Nu ska vi hem och göra en räksoppa och steka pannkakor till middag. 

Mums! 
Jag är riktigt hungrig kan jag lova. 

Sen ska jag hem och ladda den nya telefonen också. 


2017-08-31
15:43:30

Intensiv dag

Idag har det varit mycket på jobbet. 

Har installerat in en kyl (jag kan jag), försökt ordna inlogg/kundnummer för att beställa vaccin, haft första hälsosamtalet och besöket. Utforskat journalsystemet och skrivit in gamla journaler, postat mängder av brev, planerat in nya besök osv så dagen har varit intensiv.  


passade på att göra tavlan i rummet lite mer fin/personlig också. En mening kan göra stor skillna för någon som har en dålig dag. 

2017-08-30
19:54:13

Vilken dag

08:00 ringde alarmet. Fixade mig och åkte till Västerås. Mötte upp Jesssica för att ha en heldag med henne. Vi började med att åka hem till mig för att...... Säga upp lägenheten.
 
 
 
 
 
 
Samt hämta lite saker från lägenheten. Efter det åkte vi och åt en vedugnsbakad pizza till lunch på ett ställe som är "vårat" som vi brukar äta på när vi ses. Fina Jessica bjöd på maten.
 
 
 
 
Efter det blev det shopping. Först på Rituals där jag köpte ett fullt spakitt (till mina långduschar med olja, skrubb, tvål, lotion osv)
 
 
 
 
 
 
Efter det blev det att besöka Lyko och köpa hårprodukter. Köpte denna faktiskt:
 
 
 
 
 
 
 
Skulle tydligen vara "10 i 1" när jag från början bara ville ha värmespray som skydd vid plattång osv haha.
 
Efter det blev det även lite julkalenders shopping, kan tyvärr inte bjuda på bilder från detta då Johan ibland tittar in här haha. Men 24 små paket har jag köpt då vi ska göra en egen kalender med små paket till varandra.
 
Vidare för att köpa skor. Fick bli två olika höstskor med modellen boots samt ett par härligt fodrade gråa vinterkängor.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi avslutade sen med Eco där jag köpte torrschampo med brun färg för mig som då är brunett.
 
 
 
 
 
Sen hade faktiskt min temp från Natural Cykles kommit idag (mitt nya val av skydd för graviditet)
 
 
 
 
 
Så imorgon kommer jag börja mäta min temperatur och framåt. Jag hoppas verkligen detta kommer fungera för det skulle verkligen vara så skönt med ett "p-medel" som är helt naturligt och fritt från hormoner. 
 
Så det var min dag. Shopping och vänskap med andra ord. Tyvärr blev bilderna ni fick väldigt suddiga och dåliga men hellre några dåliga än inga alls kanske. 
 
Men nu mina kära vänner ska jag inviga produkterna från Lyko och Rituals dvs hemmaspa. Kan behövas efter en lång dag som denna och med jobb som väntas imorgon.