2016-06-30
21:19:27

Inte bra....

Det blev ju så sent igår innan jag somnade så jag lovade mig själv att jag måste sova vid 22:00 (både jag och Danne). Och speciellt eftersom jag dessutom också imorgon ska upp 05:30, vara själv på jobbet samt åka till nästa jobb sen. Så man kan säga att jag börjar 07:00 och slutar 00:00 imorgon.

Men sen var vi snälla och ställde upp som hundvakt på kort varsel med kravet att vi måste få sova vid 22:00
Men nu fick vi besked att de inte blir så.
Men men man lär sig så länge man lever haha. Ska lova mig själv att inte ta på mig för mycket när jag ska upp så tidigt. För detta kommer straffa sig mot mig ordentligt imorgon.

Annars då. Jo mamma åkte hem nu ikväll för vi skulle ju ändå inte ses imorgon.

Och ja vad mer kan man säga. Jag är väldigt trött bara efter idag haha. Har varit mycket för mig på jobbet. Inte stressigt men de har varit mycket telefon, omläggning, köra bil, försöka övertala en kund till de bästa för den personen men den personen var envis och nekade vården, rond med läkare med mera.

Men en god nyhet!
Jag frågade vår husläkare om metoject och antiillamående tabletter stöter ut varandra eftersom min läkare inte fattar att jag vill ha de. Eftersom jag mår illa. Så min husläkare var så snäll haha då hon ba: smsa mig imorgon om ditt personnr så fixar jag ett recept åt dig på lite illamående tabletter haha. Hon är ju för go! No more illamående haha.

Men nu ska jag duscha och krypa ner i sängen.

Så får vi se när detta busfrö åker hem.