2016-07-31
20:19:08

Jennifer och jaana

Kom över på en fika och tog med sig Lilly och Pippi (två mopsar) för att socialträna myran, iallafall med Lilly för hon lär vi träffa ett x antal gånger. Andra hundar ska hon inte träffa. Undantag för lexie, mammas hundar och Texas, dock inga andra.
Bjuder på en bild på alla tre mopsar och myran dock en suddig en:

Myran var lite på helspänn i början men varvade snabbt ner och sen somnade dom alla 4 under bordet när vi fikade (dock ska vi ju inte ha hundar i köket över huvudtaget men det glömde vi bort för stunden haha).

Sen struntar vi i bowling idag och tar det en helg istället så man har lite att se fram i mot. Nu när jobb och allt börjar så kan de vara kul och se fram i mot något litet helg äventyr.

Istället så slog vi till på att beställa pizza som Danne är och hämtar nu först sen kolla på filmen hush som Felicia tipsat om. En horror/thriller om en döv kvinna som får "besök" av en mördare som hon då endast kan se man aldrig höra vart han är. Så den filmen ska vi slå på när Danne kommer tillbaka med pizzorna.

Det blir helt enkelt en riktig myskväll innan allvaret börjar igen.
Dvs träning och åter till jobb. Dock är jag faktiskt ledig imorgon skönt nog haha. Samt även på fredag, så första arbetsveckan blir kort, endast tre dagar! Tis-tor.

Imorgon ska jag ringa och boka tid för en service på bilen. Så det äntligen blir gjort ev på fre om den tiden finns kvar. Då ska snälla och underbara Jessica hjälpa mig att lämna och hämta bilen och där i mellan ska vi ha mysig tjejdag tillsammans för att sen ev avsluta med en middag ute på stan tillsammans med Charlotta också eftersom Jessica fick det i födelsedagspresent av oss.

Och vet ni vad?!? Någon helg framöver alt en onsdag så ska jag och mamma åka och kika på en bil jag hittat. Men det är hemlis om hur den ser ut och vad det är. Samt att jag vill undvika fler negativa människor på ett tag så jag vill inte höra "men va varför ska du/hon köpa en sån" då det är en lite ovanlig bil och helt enkelt så skiter jag i folks kommentar för det är jag och ingen annan som ska köra den men jag känner ändå att går kommentarerna att undvika så kör jag på det och då kan de lika gärna vara hemligt för alla haha. Lite roligare så också. Men kan avslöja att det är en 2016 årsmodell som är splitterny och därför gått 0 mil!

Men men nu ska jag duka fram så det bara är att hugga in när bästa killen kommer tillbaka❤️