2016-01-31
20:43:26

Veckans träning - efter vecka 1

Motivation - motivationen är på tipp topp måste jag säga, är stolt över mig själv för denna vecka. Jag kommer kämpa vidare och hoppas motivationen sitter i annars får jag skapa mig motivation haha för nu ska jag greja detta! 

Träning - träningen har gått bra jag har bara tränat 2 gånger på gymmet än så länge men åh andra sidan har jag precis införskaffat mig i gymkort så bara det tycker jag är bra. Jag har lagt upp mål och en så länge alltid hållit dom. Fast tiden varit knaper (vid de senaste tillfället) så tog jag mig tid för gym ändå.

Kost - det har varit bra, vissa saker har jag ätit ex potatis till fisk och makaroner hemma på middagen hos Felicia och Leo. Men över lag tycker jag vi testat mycket nya roliga maträtter och har planerat in många fler nya. Inge godis utom patroner har jag ätit vilket jag anser vara bra för patroner har jag livat mig själv att jag får äta. 

Vikt - minus 1,6 kg
2016-01-31
19:29:57

Matlistan är gjord för kommande vecka


Men på torsdagen blir det litenspecieööt "biffar" jag kommer nog kalla dom kryddbollar istället. 
Tänkte göra i kättbulle storlek men ändå pannbiffarnas form, typ som chevapcici eller vad dom heter. Och så tänkte jag ha vitlök, torkad chilli och blad persilja i. 

Mums mums (hoppas jag, har aldrig testat göra såna) sen ska moset på blomkålen bli spännande. Eller mos och mos de blir mer en len puré men ändå. 

Och sen stekt sparris med smör, salt och lite citron mums! 

(Sen ibland när vi gör matlista så ändrar vi lite mellan dagarna men själva grejen är att vi vet vad vi ska laga på de vi har hemma samt slippa den här "vad ska vi äta idag" frågan som alltid är lika jobbig när man är hungrig. Och i och med att man planerar maten så underlättar det att göra nyttigare alternativ. Ex bananpannkakor ist för vanliga. Eller blomkålsmos/puré istället för potatismos. Bönpasta istället för vanlig pasta, bulgur istället för ris, ah ni har nog förstått poängen. 

Sen skulle jag vilja göra fiskhamburgare någon dag! De är jag sjukt sugen på. 
(Försöker bli bättre och äta fisk en gång i veckan, förut åt jag fisk en gång per halvår typ.)