2016-12-31
21:53:12

När vuxna människor gömmer sig

Det är något jag tycker är pinsamt. Ex gömma sig på Ica, ta en omväg när man är ute och går, eller springa ner för en trappa med två hundar när man egentligen står och väntar på hissen men väljer att skynda sig ner för att inte möta en.  


Jag tycker bara man kan vara vuxen. Dvs man kommer ändå stöta på varandra förr eller senare. Men men, vill personer ha det så, så visst. Jag tänker då inte gömma mig. 

2016-12-31
15:49:32

Gott nytt år - Separerat

Gott nytt år eller vad säger man?

Ni ska få sanningen idag, jag och Danne har gemensamt valt att gå skilda håll, tyvärr (utan att kasta för mycket hat) så har Danne väntat och inte velat prata om detta (därav mina deppiga inlägg tidigare) så idag fick jag nog och sa att vi behövde prata, med andra ord vi har gemensamt beslutat om att gå skilda håll, sen att det hände på nyår känns för jävligt.
 
Min biologiska pappa lämnade mig och mamma på julafton i Spanien när jag var 5 år
Nu idag, när jag är 23, avslutas ett 4,5 år långt förhållande... På nyår
Vad kommer här näst, bli lämnad av någon på min födelsedag?
 
Jag tänker inte sitta och kasta skit osv, målet är att vi kanske en dag kan vara vänner osv. Det räcker med att säga att vi växte ifrån varandra. Vi har haft våra uppförsbackar stundvis, men denna gång skiljde det sig ganska mycket. Vi har olika önskningar och drömmar om framtiden, och vi är i olika faser i livet nu. Jag är i den fas där jag vill börja kolla på hus, resa lite, sen börja tänka på barn. Danne har fått upp ögonen för fest och vänner, och lever väldigt ungkarls aktigt i mina ögon just nu, samtidigt som han tycker att jag inte riktigt lever eller har kul. Vi är helt enkelt olika, och det gör ont så in i norden inom mig. 

Det är tankar om hur ekonomin kommer se ut, boende, hur det går med hundarna osv. Men någonstans måste jag stanna upp och andas och tänka på att jag är 23 år och jag har hela livet framför mig och jag måste tänka på mig själv och hundarna. Delar man inte framtid med någon så är det svårt att hålla fast i endast känslorna, man ska inte behöva ändra på varandra. 

Målet är att ändå kunna vara vänner längre fram. Han har sökt lägenheter osv då jag kommer bo kvar i denna lägenhet. Vi försöker hålla skeppet flytande och därför bor han kvar här tills allt löser sig, men det är ca en vecka och inte mer än så. 

Hur blir nyåret nu då.
Danne ska... Ja, på fest (och ja det känns tungt, det känns som att medans jag gråter för fullt och knappt kan andas så kan han ändå fokusera på fest, men som sagt vi är alla olika och han har hittat det som är rätt för han).
Jag själv kommer vara med min mamma, om hon kommer hit eller om jag åker till henne är ännu inte bestämt. 
 
Jag ber att ha översende för att det kan dröja med inlägg alt en drös med depp inlägg framöver osv. 
Men jag måste få bryta ihop för att kunna klättra uppåt.
 
Men nu vet ni. Se till att ha ett gott nyår på er iallafall, och drick en klunk bubbel på tolvslaget för mig med.
 
Bildresultat för break up quotes
 
Bildresultat för break up quotes