2013-11-30
00:47:19

Full rulle

Hade svårt att sova inatt på grund av tentan som jag pluggat så förbannat till, så pass mycket att den stressat upp mig. 

Så med andra ord har jag skrivit en tenta på förmiddagen, deet kändes faktiskt helt okej för en gångs skull så jag håller verkligen tummarna. Jag kan erkänna att jag för första gången försökte mig på VG-delen också, jag tror dock inte att jag kommer klara det tyvärr men jag kände att jag någon gång under min högskolsperiod måste ha gett den delen en chans iallafall. Även om VG inte spelar någon roll för mig, eftersom det inte ger några extra högskolepoäng utan den gör bara så dom som vill åka på praktik utomlands går före andra med "lägre" betyg. (G)

Efter tentan gick jag och Danne och köpte dom sista julklapparna till min pappas mamma. Eftersom hon också skulle komma på julen, och eftersom jag köpt så mycket små plock till alla andra och eftersom hon inte känner alla andra så bra som ska komma så tycker jag synd om henne om hon bara får två-tre paket. Så vi köpte iallafall 4 paket från oss, det är alltid något. 
 
Sammanlagt har vi köpt... hmmm. 
Danne ska få 4 paket av mig ev 5 (två av dom kostar över tusenlappen därav få paket)
Jag ska få 16 paket av Danne (haha)
Pappas mamma ska få 4 paket av oss
Mamma ska få 1 paket (och sen 1 paket från Myran)
Pappa ska få 1 paket
Mamma och Pappa ska gemensamt få typ 7-9 paket (har tappat räkningen)
Mormor ska få 4-5 stycken och 1 paket med två saker i (halsband och örhängen som jag köpt som ett sett men som inte var det från början men jag tycker att jag lyckades bra med färgning och designen ändå)
 
Så vi landar väl på runt 40 paket från mig och Danne/till varandra.
 
Sedan efter julhandlingen gick jag och provade en julklänning, jag hade önskat mig en klänning av mamma i julstrumpan som jag kunde ha senare på kvällen. Men... Den var på toooook för stor, och dom hade ingen large. Så då gick jag iväg från Lindex och rullade vidare till Åhlens och där hittade jag en, så jag köpte den (eftersom mamma inte bor i närheten av en Åhlens) och så ska hon föra över pengarna till mig senare. Så det blev en för tidig julklapp men jag hoppas verkligen brösten efter open med svullnad och allt kommer i den där, för den var inte töjbar må jag säga. 
Juste det, jag fick med mig en jeansskjorta från Lindex till mig själv som en liten belöning för min insatts för denna tenta, jag vägrade att se ett till U så jag tänker inte ens skriva ut hur många timmar jag har spenderat för denna tenta för det är omänskligt, och det ska inte ske igen. Detta va enbart för att jag vill börja beta av alla U under tiden jag gjorde orginal tentorna för den/dom kommande nya kurserna. 
 
Bilder kommer komma upp. Kan visa hur dom ser ut på.

Efter det blev det en liten tripp in på HM för att jag ville hitta ett par sköna raggsockor eftersom jag ständigt fryser, men jag hittade inga som jag föll för. 60 kr för ett par på HM känns lite väl överpris då lägger jag hellre några kronor mer och köper på en annan affär. 
 
Sedan latade vi oss genom att ta bussen hem för jag börjar få ont i knäet nu av att gå längre sträckor med mitt knä. 
Och sedan för att fira tentan tog vi en promenad till Ica och köpte julmust, och helt ärligt även liiiiite mys till kvällen.
Sen kanske inte ni vill ha detaljer men jag kan tala om att jag inte fick behålla det, så jag spydde upp det pga att det blev för mycket för min mage som nu inprincip gått på 0 kolhyderater och väldigt få kcal. 
 
 
Liknande dessa köpte jag idag.
Å+ klänning
 
 
 
 
 
 
 
Till Pappas mamma köpte vi bland annat denna:
 
 
 
 
2013-11-28
21:20:00

En hemlis - Jag kanske ska göra två tatueringar, någon som vill hänga på?

Vet ni vad jag vill göra?
Det kanske är lite onödigt för ingen kommer se den och den bleks och kostar smärta och pengar men men...
Min kropp och det är ju bra att den inte kommer störa någon annan. 

Danens syrra har en tatuering där och jag har varit inne på det förrut men sen har tanken bara flygit iväg sen nu när jag såg den när hon var och hälsade på. Jisses vad sugen jag blev!

2013-11-28
21:16:54

2014

Folk säger att man ska passa på att njuta som ung för sen är det bara jobb och jobb. 
Och jag kan då svara dom som säger så: att som ung i jakt på ett bra jobb så är det slit och slit bestående av plugg när man är ung. 
Men jag tänker inte sjunka till eran nivå och säga att vi har det värre; jag tänker säga att vi alla har det lite jobbigt och man hinner aldrig det där man "vill". man skjuter upp det och säger nästa år.
Så här är saker jag ska göra:
 
 
 
 
 
Ska boka en stuga i fjällen och åka iväg med ett gäng vänner, tända brasor, äta middag, spela spel, dricka gott, sitta med raggsockor och stora koftor och snacka skit.
http://www.stugnet.se/objekt.asp?id=9401
 
 
 
 
Bestiga Kebnekaise
 
 
 
 
 
 
Tatuera mig
 
 
 
 
 
 
 
 
Gå på Hamam igen utomlands tillsammans med Danne
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Åka till Ullared
 
 
 
Åka på kryssning med Carola
 
 
 
Bleka tänderna

 
 
 
 
Detta är planer för 2014, och jag hoppas att allt går igenom!