2013-02-28
22:55:00

Beställde hem yttligare lite saker från yves rocher

Sexy pump läppglans med "förstora-läpparna-effekten", smak, doft och färg. Aldrig testat den förrut.
120 kronor
 
 

Min favorit kräm som jag använder varje morgon, varje kväll, innan sminkning och efter en dush. Lätt att applicera, len, mjuk, doftar gott osv.
80 kronor
 
 
Täckstift, typ som en concealer men som även torkar ut finnar på samma gång.
Aldrig testat den tidigare, men någon gång måste vara den första.
Låg runt 100 kronor plus minus 20
 
 

Ansiktsmask med doft av granatäpple, 3 minuters mask. Aldrig testat denna heller, märks att jag kände mig lite vågad idag haha.
80 kronor
 
 
Sen beställde jag såklart min favorit i dushen!!!!
OBLIGATORISK!
Denna kostar runt 120 kronor. Sen jag använde denna så fick jag mycket mindre finnar och lenare hy. Det är som en tvål, blandat med peeling/scrub men på något sätt känns det som en ULTRA snabb ansiktsmask som bara behöver masseras in, för efter att ha använt denna så känns hyn redan slätare och lenare.
ETT MÅSTE !
 
Sen beställde jag liiiite mer saker, men men. Det är det jag det ^^
Mitt liv.
 
2013-02-28
21:00:55

Majsbröd med kyckling och vitlöksyoghurt

 
Såg detta reccept på en blogg, vill ni läsa hennes blogg kan ni se hennes adress längst ner till vänster på bilden.
 
 
 
Recept
ca 6 majsfrallor
 
25 g jäst
2 dl mjölk
2 msk rapsolja
1 ½ msk ljus sirap
½ tsk salt
1 ½ dl majsmjöl
4 dl vetemjöl
1 tsk gurkmeja
 
1 uppvispat ägg till pensling
Chiliflakes till garnering
 
Gör så här: 1. Värm mjölken till fingervarmt 37 grader. 2. Smula jästen i bunke och tillsätt lite av mjölken och rör tills jäten löst upp sig. Häll i resten av mjölken och olja och sirap. 3. Blanda majsmjöl, vetemjöl och salt och här sedan i det i degspadet lite i taget och blanda väl. Knåda ihop degen lite så allt är riktigt blandat. 5. Jäs degen i bunken under bakduk i 45 min. 6. Knåda degen mycket väl och dela sedan i bitar som du rullar till runda bollar och lägger på en bakplåt med bakplåtspapper. 7. Jäs under bakduk i 45 min. 8. Pensla med ägg och strö över chiliflakes. 9. Grädda i mitten av ugnen i ca 8-10 min i 225grader.
 
Receptet på majsbröden kommer från början ifrån ICA men jag har ändrat lite på det.