2010-03-31
18:00:10

Imorgon blir det forsättning på träningen

Imorgon kommer jag hem klockan 3, då möter pappa upp mig i centralen och så skjutsar han mig till bålsta, där möter jag upp mamma.

Vi ska gå och kolla på ett par skor till mig (mamma vill du betala? haha), möjligtvis att vi äter en sallad och efter det åker hem och tränar. Ska försöka hinna packa också, annars blir det att kläderna man behöver till semestern redan är användna och ligger i smutskorgen.

Plus jag jobbar för fullt fram tills vi åker så jag har ingen ledig dag direkt. Även om jag itne packar så ska jag iallafall göra en chek lista på avd jag ska packa så jag är säker på att jag får med mig allt, och så ska jag prova lite sommarkläder från förra sommaren och se vad jag vill spara och vad som skall kastas.

Men till rubriken, jag sla börja min cykel runda igen på 2 mil, jag saknar den :(

2010-03-31
17:57:07

Jag tror inte jag har fötstått än

Helt ärligt så tror jag inte att jag har förstått än att jag ska flytta hemifrån, all kostnad, all tid som går åt, att jag ska åka till egypten och främst av allt:
ATT JAG SKA ÅKA TILL TURKIET OM DRYGA TVÅ VECKOR!

Jag och mamma skojar ofta om vad vi ska göra där och vi härmar den här mattiaz bögen från ullared som han kallas när han och hans mamma sa: soool,,, baaaaada och bliii bruuuunnna
Jag och mamma, två veckor, tillsammans, i ett främmande land, på våran dåliga engelska...
Haha herregud !

Men det bästa av allt... Det är att jag äntligen ska få egen tid med henne. Igentligen har jag ingen lust att skriva ut det här eftersom det blivit fler som läser min blogg och jag itne vet vilka det är. men jag tänker inte sluta vara den jag är och skriva det jag vill pga andra så...

Jag har saknat ensam tid med min mamma, sen pappa lämnade mig och mamma i spanien när jag var 5 ½ på julafton uch vad ont det gjorde. Jag grät och grät och grät och svor att jag aldrig skulle lämna sverige och allt bara var fel.
Men nu ska jag lämna Sverige med min mamma och att bara hon och jag får göra om den delen som hände för flera år sedan fast att nu veta att det itne kan hända igen, att bara slappna av, att vara mig själv, att kanske äntligen få sova gott om natten... Men..

Att bara få veta att jag har min mamma där, det är underbart.
Jag tror...Jag VET att ingen någonsin kommer förstå mig kring den här känslan, ingen kommer veta vad jag menar, eller förstå det jag vill säga.

För den här resan betyder mer än ord för mig.
Den värmer.


Ingen kommer förstå hur mycket jag än vill...
Och det sårar mig grovt när någon vill förstå men itne akn och det bara blir fel istället.

Jag behöver det här... Seriöst !
För mig är det itne bara en semester med sol och bad.
Utan det är även en "andra chans" för det som hände sist fast med stämpeln: Det händer inte igen.


Tack !
2010-03-31
17:50:29

En dag kvar - sen åker jag

Imorgon åker jag, och ni vet vad det betyder för er läsare vah?

Mer uppdatering, mindre text, fler inlägg, massvis med bilder osv

För mig betyder det:
Att jag inte får vakna upp bredvid Erik på morgonen </3

Men snart har vi lägenheten, och snart kommer han hem från sin semester (på måndag faktiskt haha)