2010-06-30
19:18:31

Kyckling och curry paj

Åt nyss mat, hade lagat kyckling som var stekt i curry sås och grönsaker som jag sedan lade in i ugnen och gjorde en paj av och till det serverade jag fläder dryck och sallad.

Ska nog kolla på tv eller film nu, kom ut ur duchen för 5 minuter sedan så att krypa ner i soffan verkar riktigt tilltalande, ska vänta tills erik har diskat klart bara är mysigare med två i en soffa än med en.

Föresten vet ni om att jag och erik gärna vill skaffa ett husdjur till förutom marsvinet vi har nu. först var vi ine på en sköldpadda sen en katt sen kom vi fram till att det inte blev katt eftersom det inte är något bra område för den och sköldpadda är så sega och tråkiga rent ut sagt, sköldpaddan var mer eriks ide... men vet ni vad:
Vi släppte båda tankarna..

Sköldpaddan på bilden var när jag höll i den som bor i en zoo affär i kungsängen men tror ni inte fan skapet kissar på mig...

2010-06-30
19:12:01

En fråga och ett svar på och från kissie

hej , eftrsom du säger att du är oskuld , så undrar jag om kissie är det men inte alexandra?

 

 

Svar: Jag lider inte av skitsofren..?

 

Det läste jag nu på kissies blogg tyckte det var jävligt klockrent av läsaren som skrev den frågan, för jag menar det stämmer juh. dom flesta påstår att hon ljuger och överdrivr allt i sin blogg vilket hon också gör men det där var riktigt smart...
Kissie är oskuld men inte alexandra...
Nu har vi löst alla problem !

2010-06-30
17:32:54

VISSTE NI ATT - ADOLF HITLER

Visste ni att adolf hitlers mamma tvekade på ifall hon skulle föda sitt barn eller om hon skulle göra en abort, till sist valde hon att föda det och det var hennes husläkare som lyckades övertala henne.

Eller borde man säga "lyckas"...