2010-02-28
20:07:09

Hyrde film idag

Idag hyrde jag och Erik en film, men han somnade så jag fick se den själv, hala iallafall.
Flickvänner från förr hette filmen och jag tyckte den funkade men det är ingen jag skulle vilja se igen. Handlade om någon kille som bara låg med tjejer men aldrig tänkte på deras känslor så han fick se tre spöken typ som läxade upp honom. dom typ spolade tillbaka tiden och visade vilket svin han hade varit så när spökerna försvann ändrade han på sig som person och filmen slutade lyckligt haha.

2010-02-28
12:24:58

Är uppe i Dalarna

Jaaaa jag vet, dåligt uppdatering men det är inte lätt när man är här uppe, för jag har inte alltid tillgång till datorn, jag vill inte lägga in bilder från kameran med deras bilder vilket gör det att blir lite tråkigt och känns lite meningslöst att bara skriva, jag gillar inlägg med hyffsat mycket text och bilder till det.

I fredags efter skolan åkte jag upp hit, innan jag satte mig på bussen så tog jag och pappa en fika, jätte trevligt var det. Jag brukar inte fika men en latte och en bulle då och då eller så mums....Och ett plus till den tiden man får under tiden till att prata med personen.

Bussen var försenad 40 min så min buss resa vart 4,5 timme + 40 min. (sen bil hem från mora till erik 20 min)
Igår var det lördag och då var det förfest, fest, efterfest och jag vet inte allt...
Eriks sprit vart snodd, hans spydde och ramlade HELA TIDEN, en kalla mig för "en såndär jävla 08" men efter att jag sa vad jag tyckte om den meningen så bad han om ursäkt och bjöd på öl, dock ville jag inte ha den.

Idag blir det bara att ligga i sängen, framför tv:n, se film, äta lasagne, få besök av lisbeth och kjell och aah det var väl allt.

Puss