2009-10-30
13:16:37

Orsa/Åberga hälsning

Hej hej på er alla Sthlmare, har precis kommit in från en promenix med Erik och hunden Riki. Snar ska vi åka till Orsa så Erik och hans bror får vaccinera sig mot Svineflue (jag och mamma brukar säga så) sen ska vi ner och handla lite mat och efter det så bär det av till Mora där vi ska kolla på skoterkläder till Erik och jacka och täckbyxor inför skoteråkningen och jag har bokat tid för uppskrivning och kurser och imorgon ska jag köpa en skoterhjälm och så får jag önska mig ansikts-strumpa och skidglasögon vill itne ha en hjäm med visir då det alltid immar igen det är därför jag ska köpa en öppen hjälm nu.
Sattsar nog på en hel vit tror jag.

Aja men nu mot vaccinet haha.
Svineflue nästa !

     Något sådant ska det bli

2009-10-28
14:35:49

Hejdå del2

Haha fick bli en nya hejdå del för jag måste bara berätta en jätte rolig sak....

JAG HAR BOKAT TID FÖR SKOTERKORTET, TEORI OCH UPPKÖRNING !
Hoppas jag klarar det bara annars är det mycket pengar som försvinner, men jag har ju kört ett tag nu så det blir pinsamt om jag inte klarar det.

Skönt att slippa köra olagligt och oron finns ju alltid där att man ska bli tagen och sen får man inte ta körkortet fören man är 18 år.

Men bussen går snart så ska jag möta upp Erik på hans jobb sen åker vi till bålsta och köper lite kakor till bilen och fyller bilen med lite mat i form av bensin.
Puss och HEJDÅ !
Igen


Plugga plugga
2009-10-28
10:52:02

Hejdå

Hejdå bloggen för några dagar, åker till Mora i eftermiddag och innan dess är det mycket som skall göras, städas och packas och så vidare. Så det här får bli mitt lilla hejdå inlägg.

Notis: Som ni märker så kanske det ibland kommer upp två lika inlägg efter varrandra, vet ej varför det blir så men ska försöka kolla upp det.

Idag blir det som sagt bara bil bil och bil åkande.
Imorgon ska vi träffa eriks vänner om någon är hemma och så annars ska vi nog bara ta det lugnt
Fredag då ska Erik prova och tydligen köpa nya skoterkläder
Lördag är det skotern dag då är det gratis korv och gratis tittande på skotrar och kläder
Söndag lika dant som lördagen, skoterns dag men vi får se vad vi hittar på vi lär inte gå idag eftersom vi gick på lördagen.

Förstår inte riktigt varför vi ska upp idag och inte imorgon eftersom hans föräldrar jobbar imorgon, men det spelar ingen roll roligt och vara där ändå.

Tänkte lägga upp lite bilder på oss.


Första puss bilden, tagen för över 2 år sen.


Vi var på bus humör så roliga bilder fick det bli


En bild under wasaloppsmålet


Näst sista gången vi sa hejdå på centralen innan han skulle flytta hit, uch vad jobbigt det var varje gång man sa hejdå och visste att man inte fick träffas på två veckor, jävligt långa veckor vart dom.


En av mina favoritbilder, med vår första sommar tillsammans, tyvärr så förstörde jag den genom att inte kopiera den och sedan skriva min gamla bloggs namn på. Någon som har tips hur man kan ta bort det?


En dag vi skulle in till stan i sommras och fika glass.


Fyllde år och Erik ville ta ett kort på hela mig tillsammans med blommorna, det här är den enda bilden från den födelsedagen, alal andra bilder togs med min mobil som sedan lämnades in och rensades.


Färgade Eriks hår, haha gud vad roligt vi hade det, det var orange och orange och orange till slut fick vi den blonda färgen. och nu har har klippt av sig allt inför vintern :(Blont gult men sen färgade vi en gång till och då vart det perffa


Första gången vi skulle ses så skickade jag den här bilden och sa du komemr känna igen mig på mitt långa bruna hår hår, dagen innan klipper jag bort det haha.


Suddig bild men jag skulle också ge ett försök att blo blond hade dock lite längre och tjockare hår så jag misslyckades, här var vi på väg till gamla stan för att gå runt lite och titta och sedan äta på en ásiatisk buffe på kvällen.


Skulle vara gullig och skriva våra namn med något men vi hade inget utom choklad sås, men det fick duga


En dag efter grönan på väg in till centralen för erik skulle hem, ich vad trött och ledsen man var.


Nog med bilder !
Älskar han enormt mycket och från och med i dag ska vi få lång helg tillsammans han tog ledigt från sitt jobb imorgon och på fredag.
Så hejdå blogen !