2009-08-31
11:54:00

Tandläkare = halvdag

Idag mår jag SJUKT dåligt, huvudet värker, allt värker om vi säger så. har tandläkaritd idag så jag går bara halddag skönt det iallfall. Går till 12:00 sen tar det tid att åka till Bålsta sedan har jag tid hos tandläkaren 15:00 och där är jag klar runt 16:00 tiden sen kommer Erik och hämtar upp mig där.

Sov jätte dåligt inatt så ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, imorgon ska jag köra ett snabbt gympass också på en timme och sedan åka till kista efter det och förhoppningsvis så får jag skjuts hem därifrån.

Nu slutar vi så nu måste jag röra på mig, jag och johanna sitter och dricker lite varm choklad och snackar lite om allt möjligt. Men nu är det dags att slå ner locket på datorn och sluta lektionen.
PussJAG ÄR RÄDD !!!!
2009-08-30
10:52:17

Igår handlade jag

Igår var jag och Erik och handlade lite. Kassarna var inte allt så fulla som dom brukar men det blev lite små saker.
Ett skydd till eriks Iphone.

Jag fick reda på att min Iphone kostade drygt 1500 att laga... MINST + frakten fram och tillbaka till USA.

Erik köpte en tumring, den var skit fin.

Sedan köpte han ett nytt spel till sitt playstation.

Jag köpte tre par örhängen, det var små diamnater i färgerna mörk lila, ljus rosa och ljus blå/turkos MEN busig som jag är så bytte jag ut dom mörk lila (gillar itne mörka färger till öronen) mot ett par vita diamanter från en annan förpackning.

Ett antal guldarmband (fejk) ni vet sånadär standard ringar runt handleden bara.

En tröja från Gina, ni vet den jag la ut en bild på här i bloggen för ett tag sedan den randiga. Den vart det !
Cardigan jag provade som jag lagt ut en bild på stack  värre än en tröja som en farmor typ stickat, den slog verkligen allt ! så UCH OCH DISS till den !

Var hos pappa igår så vi sov över där jag och Erik, det var meningen att vi skulle till upplansväsby idag och träffa Jossan och hennes pojkvän MEN han banagade så vi åkte tillbaka hem till mamma tidigt imorse, jag vaknade nämligen 07:20 och kunde inte somna om. Vi får se vad som händer idag, förhoppningsvis kanske jag får med mig Erik till Sigtuna där man kan äta glass, I lööööwwwwe ice cream !
Saken är den att imorgon börjar min träning så aah. och eftersom jag älskar glass och eftersom sigtuna har en specialare till glass så är det nästan ett måste...

en leksakshink (som små barn brukar leka med i sandlådan ni vet, den sizen) fylld med hela FEM kulor glass PLUS mjukglass PLUS strössel PLUS chokladsås PLUS man får äta med en SPADE hahahhaha... Det är något jag kallar: BARNSLIGT GOTT
Hahaha.


Gud vad sugen jag vart på glass måste nog och dra i hans arm och tjata lite. Haha.

Tränings schemat ser ut såhär...

Måndagar: Gym pass på 3 timmar
Tisdagar: Simning
Onsdagar: Badminton
Torsdagar: Gym pass 1 timme
Fredag: Cykling
Lördag/Söndag (helg) : Lediga dagar